Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het betreft hier een bieden vanaf prijs

Wonen in de Haventuin zónder maanden te wachten tot de woning gebouwd is? Pak dan je kans en kom kijken bij deze nagelnieuwe, zeer recent opgeleverde woning in Haventuin 10. De mooie, moderne architectuur met het kenmerkende witte kozijn op de eerste verdieping trekt de aandacht; hier wil je binnen kijken en word je aangenaam verrast door de ruimte en de mooie lichtinval. De toiletruimte en badkamer zijn reeds geplaatst; verder is het aan de nieuwe bewoners om de finishing touch aan te brengen. Met vier grote slaapkamers en een lichte woonkamer met open keuken is deze woning ‘een maatje meer’; ideaal voor een groter gezin of om wonen en werken met elkaar te combineren.
De straat en de wijk zijn volop in ontwikkeling en jij kunt hier onderdeel van uitmaken. Parkeren kan op het terrein op slechts 10 meter afstand; hier heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats. De slogan van de projectontwikkelaar luidt ‘Riant wonen tussen de nieuwe Haven en de oude stad’ en dat belooft wat…. Dichtbij de binnenstad, het water van de IJssel en de Houthaven, diverse scholen in de directe omgeving en je loopt in korte tijd naar het trein- en busstation.

Indeling:

Begane grond:
Als je de mooie voorgevel hebt bewonderd is het tijd om de woning van binnen te bekijken. De hal is lekker ruim en geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte met fonteintje en de woonkamer. De wanden en de vloeren zijn nog niet afgewerkt; hier kun je je eigen smaak aanbrengen. Als je zoekt naar radiatoren… die zijn er niet; de woning heeft op alle verdiepingen vloerverwarming.
De tuingerichte woonkamer is een leefruimte met een goede maatvoering. Er is een diepe bergkast onder de trap en aan de tuinzijde zijn hoge ramen en openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde is de open keuken met plek voor een uitgebreide U-opstelling.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee grote slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn over de volle breedte van de woning (5,10 meter breed) en goed in te delen met een tweepersoonsbed en een grote garderobekast.
De badkamer is al helemaal af. De wanden zijn geheel betegeld en de ruimte is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, wandradiator, tweede toilet en een wastafel met een grote spiegel en een planchet. De tegels bij het ligbad hebben een prachtige kleur en een hip patroon; de vloertegels zijn in een mooie antracietkleur.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een ruime overloop. Qua grootte zijn de slaapkamers identiek aan de kamers op de eerste verdieping; hiermee komt het aantal op vier in deze woning. De overloop is ruim genoeg voor een werk- of studeerhoek of je kunt er een afgesloten bergruimte maken.

Exterieur:
De achtertuin is lekker diep en dient nog aangelegd te worden. Via het poortje kom je op een voetpad; lekker rustig en veilig voor opgroeiende kinderen. De houten berging is een prima plek voor je fiets(en), werkbank en als praktische bergruimte. Ook is er een gezamenlijke binnentuin met exclusief toegang voor bewoners.

Bijzonderheden:
- Uitstekend geïsoleerde, recent opgeleverd woning met dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Energiezuinig en duurzaam wonen dankzij tien zonnepanelen;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Vloerverwarming op alle verdiepingen;
- Slim wonen systeem aanwezig,
- Toiletruimte en badkamer zijn reeds voorzien van tegelwerk en sanitair;
- Vier ruime slaapkamers op de verdiepingen;
- Nagelnieuw… word jij de eerste bewoner?

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het huis op de Noorderhaven is voorzien van alle gemakken met alle voordelen van Zutphen in de buurt. Je bent 100 meter verwijderd van de binnenstad, maar hebt wel het gevoel dat je in een rustige woonwijk bent. De IJssel, die je kunt zien wanneer je de deur uitloopt, geeft een rustig beeld en de mogelijkheid om heerlijk uit te waaien. De zonnepanelen en goede isolatie maken de woning energiezuinig en met vier grote slaapkamers is er voor iedereen genoeg ruimte. Via de openslaande deuren kijk je uit op de tuin met daarachter nog een binnentuin, exclusief voor alle bewoners aan de Haventuin. Je kunt dus niet alleen genieten van je eigen privétuin, er grenst ook direct een gedeelde binnentuin aan. Zo kun je kinderen makkelijk in de gaten houden en spelen ze in een veilige, afgesloten omgeving. De keuken, vloeren en muren moeten nog afgewerkt worden, waardoor het huis volledig naar jouw smaak ingericht kan worden. Je geniet van alle voordelen van een nieuwbouw woning, behalve het maanden tot jaren wachten tot het is opgeleverd. Je kunt er direct in!”

 

De bewoner aan het woord

“Het is een leuke buurt die in ontwikkeling is. Alle voorzieningen dichtbij. In No time ben je in de stad of juist het buitengebied. Het huis is super afgewerkt en voorzien van luxe als vloerverwarming en een slimwonen systeem.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2018

Bouwvorm

Nieuwbouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

528 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

121 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Op loopafstand van het centrum, met het gevoel van een rustige woonwijk

 

Steenworp afstand van de IJssel, het station, het centrum, entertainment en scholen

 

Volledig gemoderniseerd door zonnepanelen, overal vloerverwarming en SlimWonen (lampen etc. bedienbaar met de telefoon)

 

Leuke levendige buurt met volop ontwikkeling

 

Verschillende winkels en restaurants op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner