Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een ruime twee-onder-een-kap-woning op een fors perceel, met de mogelijkheid voor bijvoorbeeld werken aan huis of mantelzorg?

Door de aanwezigheid van een zelfstandig appartement met keuken en sanitair op de begane grond, is deze woning voor een gevarieerd publiek interessant.

Begane grond:
Entree appartement met keukentje en gezellige woon-/slaapkamer voorzien van laminaatvloer. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Tussenhal toilet, trapopgang en toegang tot de woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en een grote schuifpui. De woonkeuken is voorzien van een vide met hoge ramen, wat zorgt voor een ruimtelijk effect en bijzonder veel licht. De tuin is direct toegankelijk vanuit de keuken, evenals de aangrenzende berging/bijkeuken.

Eerste verdieping:
Entree met trapopgang. Ruime en lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer. De woonkamer en de keuken staan met elkaar in verbinding via de vide, wat een speels effect geeft.

Tweede verdieping:
overloop met berging/stookruimte en toegang tot 4 slaapkamers met laminaatvloeren. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, douche en zwevend toilet.

Algemeen:
De woning is in 1993 gebouwd en voorzien van dak-, muur-, vloerisolatie en volledig dubbel glas. De woning is in 2016 voorzien van 12 zonnepanelen, welke zorgen voor een gunstige energierekening.

Uniek aan deze woning is de brede tuin en de gunstige ligging hiervan aan een voetpad langs water. Volop privacy, zon en verschillende mogelijkheden voor terrassen. Het perceel is 298 m2 groot, wat een behoorlijke uitschieter is in de wijk Kattenbroek.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

298 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Extra Woonunit; Ruimte in en om het huis; Door de grote ramen veel lichtinval

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's