Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 844.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoek je rust, ruimte én privacy, maar toch de gezelligheid van de bewoonde wereld met alle ‘stadse’ voorzieningen? Dan biedt deze centraal gelegen prachtige vrijstaande woning alle mogelijkheden. Wie wil dat nou niet? De vrijstaande woning ligt aan de Utrechtseweg welke in verleden een drukke doorgaande route was. Nu heerst er een oase van rust met alle voorzieningen binnen handbereik. Een dagje shoppen? Geen probleem! Winkelcentra Terwijde, Vleuterweide en Leidsche Rijn Centrum zijn allen in korte tijd te voet, per fiets en per auto bereikbaar. Door het dichtbijgelegen treinstation ben je binnen een mum van tijd in hartje centrum Utrecht. In de directe omgeving is er voldoende keus aan scholen, sport en recreatie. Door de centrale ligging vind je nabij de uitvalswegen A2 en A12. Het unieke inmiddels bekende Máximapark ligt op loopafstand van de woning. Kortom, een superlocatie.

Dan de woning: deze fantastische in 2016 nieuw gebouwde vrijstaande woning met maar liefst 187m² aan woonoppervlakte en aangebouwde stenen garage is gelegen op een perceel van 395m². De eigenaren hebben oog voor detail waardoor de woning zeer luxe is afgewerkt met een moderne, grote woonkeuken die van alle gemakken is voorzien, strak gestucte wanden, robuuste eikenhouten vloer, veel lichtinval door de grote raampartijen, twee badkamers en 5 ruime slaapkamers. Door de 18 zonnepanelen op het dak is het huis elektra neutraal. Dit zijn nog maar een paar kenmerken van deze vrijstaande woning .

De indeling in detail
De eigen oprit voor 2 auto’s geeft je toegang tot de woning. Bij binnenkomst valt direct het licht, de ruimte en de hoogwaardige afwerking op. De hal is ruim en geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de royale woonkamer en keuken.

De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer, strak stucwerk en een gashaard. Via de openslaande deuren bereik je de achtertuin waar je volop kunt genieten van de zon en privacy. De keuken is de meest bijzondere plek en overtreft je verwachtingen. Een groot kookeiland met inductiekookplaten, wokpit (gas), vaatwasser, een grote én een kleine ontbijtkoelkast, een vriezer, een oven, een stoomoven en om het geheel af te maken een wijnklimaatkast. De eerste verdieping beschikt over een drietal lichte en royale slaapkamers waarvan één met een vaste kastenwand. De badkamer heeft een mediterrane uitstraling met haar Portugees tegelwerk, douche, hoekbad en dubbele wastafel. Op deze verdieping is tevens een separaat toilet. Op de tweede verdieping vind je slaapkamer 4 en 5. De master bedroom beschikt tevens over een vaste kastenwand én een tweede open badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de vijfde slaapkamer bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger en de combi CV-ketel. Tot slot bereik je via de overloop de vlizovliering.

Terug op de beneden verdieping. Vanuit de woonkamer en keuken is de tuin via verschillende openslaande deuren bereikbaar. De super aangelegde, op het zuiden gelegen tuin, beschikt over verschillende bloemborders, een zonneterras, een vlonder aan het water en voldoende beschutting om van zowel de zon, schaduw als privacy te genieten.

Bijzonderheden:
• Onlangs opgeleverde vrijstaande woning met garage met maar liefst 187m² woonoppervlakte.
• Vrijstaand, centraal en rustig gelegen met maar aan één kant buren, de andere kant is groenvoorziening en geeft voor je gevoel een verlenging van de tuin.
• Zeer luxe leefkeuken voorzien van inductiekooplaten, wokpit (gas), vaatwasser, twee koelkasten, vriezer, heteluchtoven, stoomoven en wijnklimaatkast.
• Kavel van 395m² eigen grond.
• 5 royale slaapkamers.
• Twee badkamers en drie toiletten.
• Prachtig aangelegde tuin, op het zuiden gelegen, aan het water met veel groen en zon.
• Oplevering in overleg, bij voorkeur 01-06-2019.

Naar aanleiding van de tekst en de foto’s verdere interesse in de woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“In dit huis voelt het alsof het altijd vakantie is. De rust, de ruimte en het groen geven je een ontspannen gevoel. Het terras aan de keuken is een echt verlengstuk van het huis. In de zomer gaan de openslaande deuren open en kan er met gasten gezellig worden geborreld. De buitenomgeving wordt echt betrokken bij het huis. Vanuit de begane grond kun je van alle kanten van de tuin genieten. De steiger geeft de mogelijkheid om met een bootje Leidsche Rijn op een andere manier te ontdekken. Met kinderen is een het een ideaal huis en ideale plek. Er zijn twee badkamers in het huis. In de tuin is een trampoline en er zijn meerdere speeltuintjes om de hoek. Vanuit dit huis is er meer dan voldoende keuze uit scholen. Diverse scholen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken. Het leuke aan dit huis vinden wij dat wij het zelf hebben vormgegeven. De keuken is onder andere een eigen ontwerp. We hebben het huis zien groeien van niets tot wat het nu is. We wonen er relatief kort, waardoor het huis nog als nieuw is en op alle apparatuur nog de garantie zit. Om privéredenen hebben wij besloten om naar Noord-Brabant te verhuizen, waardoor ons huis een stuk sneller in de verkoop is gekomen dan verwacht. Ook wel met pijn in ons hart nemen we afscheid van het geweldig mooie huis, de plek, de buurtjes, kortom onze habitat. We hebben ruim 17 jaar in Leidsche Rijn gewoond met erg veel plezier. Het huis is nu kant en klaar voor nieuwe bewoners die op zoek zijn naar een unieke plek midden in de bewoonde wereld. Stiekem hopen we natuurlijk dat er (semi) bekenden komen wonen, zodat we af en toe nog eens langs kunnen komen. Degene die hier na ons komen wonen zijn echte geluksvogels. Het is echt een HAPPY HOUSE. Elke dag een feestje om thuis te komen na een lange werkdag. Supervoordeel is dat ons huis met zonnepanelen is voorzien en daardoor elektra neutraal is! Volgens de nieuwe standaarden geïsoleerd. In maandlasten energie super voordelig dus. Wacht niet, want er zijn veel kapers op de kust!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2016

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

749 m³

Woonoppervlakte

187 m²

Perceeloppervlakte

395 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Locatie rustig gelegen op loopafstand van het Maximapark

 

Veel lichtinval

 

Zeer luxe woonkeuken

 

Twee badkamers

 

Vrij gelegen met veel ruimte

 

Voorzieningen voor sport, vrije tijd, reizen, recreatie en winkelen in de nabijheid

 

Gezellige gastvrije buren

 

Huis aan doodlopende straat

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's