Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nabij de dorpskern van Vleuten, aan een brede lommerrijke laan gelegen, uitgebouwde tussenwoning met verrassend diepe, vrij gelegen maar vooral zonnige tuin op het zuidoosten welke is v.v. een vrijstaande stenen berging, carport en achterom.

De woning is ideaal gelegen; aan de ene kant fiets je binnen een paar minuten naar het prachtige gebied rondom kasteel De Haar, aan de andere kant ben je in no time bij de Haarrijnse Plas waar je op een zomeravond op het terras van Key West onder het genot van een goed glas kan genieten van de ondergaande zon. Ook het winkelcentrum aan de Hindersteinlaan met een gevarieerd aanbod aan winkels, de uitvalswegen (A-2 en A-12), Maximapark, met het Lint en treinstation Vleuten zijn op korte afstand gelegen. De binnenstad van Utrecht is dichterbij dan je denkt! Station Vleuten is namelijk binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Entree met toegang tot toilet en trapopgang naar de verdieping. Via de gang is de keuken bereikbaar. De wand tussen de keuken en woonkamer is in het verleden doorgebroken en daardoor is een keuken geplaatst met veel werkruimte en veel bergruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin op het oosten bereiken. Een heerlijk plek om volop te genieten. De tuin is bijna 9 meter diep en door deze diepte ook volop gelegenheid om een zonnig plekje op te zoeken. Aan de achterzijde staat een vrijstaande schuur en is later een carport gebouwd.

Eerste verdieping: De verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers met oppervlaktes van circa 10 en 9 m², waarbij 1 van de kamers een ruime vast kast heeft en toegang biedt tot het ruime balkon. Op de overloop is nog een bergkast bereikbaar en treft u de badkamer met een ligbad, wastafel en toilet. Ideaal is op deze verdieping de separate wasruimte met wastafel.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikbare verdieping. Via de voorzolder bereikt u de slaapkamer met dakkapel. Deze kamer heeft een totale oppervlakte van circa 9 meter en biedt daarnaast nog veel extra bergruimte in de knieschotten.

Bijzonderheden:
- Fraaie locatie op korte afstand bij het centrum van Vleuten;
- Verwarming en warmwater via een HR cv-ketel;
- Deels voorzien van dubbele beglazing;
- Oplevering circa februari 2019;

Een keurig bewoonde woning, waar een koper de woning naar wens kan moderniseren waarbij een fijne rustige ligging voorop staat. Bent u de kandidaat voor deze woning die hier zijn toekomst in ziet, bel dan snel voor een afspraak. U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

356 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

165 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Carport

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's