Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 221.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Cruys Voorberghstraat 111 te Hengelo (O)

Bent u op zoek naar een speels ingedeelde en royaal opgezette HALFVRIJSTAANDE EENGEZINSWONING met 4 slaapkamers, ruime leefkeuken, garage, eigen oprit en een vrij gelegen achtertuin? Dan is deze hoekwoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk met diverse voorzieningen in de nabije omgeving een aanrader om te bezichtigen!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met garderobenis, meterkast, hangend toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, leefkeuken met serre, bijkeuken en garage.

De royale L-vormige living meet een oppervlakte van circa 26 m², biedt vrij uitzicht aan de voorzijde en is voorzien van een laminaat vloer en houtkachel.

De keuken heeft een geweldige centrale positie gekregen in het midden van de woning. De keuken heeft de beschikking over voldoende werk- en kastruimte, is opgetrokken in lichte kleurstelling en voorziet in de navolgende inbouwapparatuur: RVS fornuis met 6-pits gaskookplaat en ingebouwde oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en de koelkast.

De achterzijde van het woonhuis is uitgebouwd in 2005 d.m.v. een serre. Een schuifpui geeft directe toegang tot de achtergelegen tuin. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een riante eettafel. Het geheel (keuken + serre) meet een oppervlakte van 23 m².

De keuken geeft toegang tot de bijkeuken, welke is voorzien van een uitstort gootsteen met wateraansluiting. Vanuit de bijkeuken is er een binnendoor richting de garage, welke is voorzien van water en elektra aansluiting, een oppervlakte meet van 16 m² en middels een loopdeur toegang heeft tot het voorgelegen oprit.

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten een oppervlakte van circa 11, 9 en bijna
8 m². De master bedroom aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren.

De courante badkamer is compleet betegeld in zwart/witte kleurstelling en heeft beschikking over een hangend toilet met inbouwreservoir, inloopdouche, wastafel met ombouw en treklades en een designradiator. In het plafond verwerkt vinden we inbouwspots. De ventilatie geschiedt op zowel natuurlijke (openslaand raam) als mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare tweede verdieping met de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, vaste kastruimte (achter de knieschotten), opstelplaats voor de Cv-ketel en een extra vierde (slaap)kamer van circa 10 m².

Tuin en garage:
De op het Noorden gelegen achtertuin is aangelegd met sierbestrating en borders met beplanting. Achter in de tuin een vrijstaand houten tuinhuis met elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1986, de perceeloppervlakte bedraagt 242 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 450 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant VHRC Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2003 (bouwjaar is schatting). De woning heeft een uitstekende ligging nabij het stadscentrum van Hengelo en diverse andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen en supermarkten.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1986

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

242 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

146 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's