Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 275.000,-- k.k.

Hoekappartement op de begane grond met riant balkon op het zuiden!

De woning is gelegen op de eerste woonlaag van een zeer modern kleinschalig appartementencomplex bestaande uit vier woonlagen. Het complex met onderliggende parkeergarage en lift, ligt in het centrum met alle gemakken van dien.

De winkels liggen om de hoek. Sportvoorzieningen en recreatieve voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar en ook het openbaar vervoer waaronder het NS-station ligt op enkele minuten fietsafstand. Gezien het recente bouwjaar (2008) is het voorzieningenniveau van dit appartement helemaal van deze tijd d.w.z. een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder, optimale isolatie en met een terras op het zuiden is het hier beslist aangenaam toeven.

Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging geven wij u onderstaand alvast een globale indruk van indeling en afwerking;

Begane grond
Via de voordeur komt u in de ruime hal. Vanuit de hal bereikt u de beide slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de berging cq wasmachineruimte en vanzelfsprekend ook de woonkamer met de open keuken.

De woonkamer is gericht op het zuiden over de gehele breedte uitgevoerd in glas en daardoor heerlijk licht. Via de hardhouten schuifpui heeft u toegang vanuit de woonkamer tot het royale balkon gelegen op het zuiden. Het balkon heeft een prima afmeting van 17 m². Door de beschutte ligging en de goede bezonning kunt u hier al vroeg in het voorjaar genieten van de zon.

De open keuken met stenen aanrechtblad is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur;
- 5-pits gaskookplaat,
- Afzuiger
- Vaatwasser op hoogte
- Combi-oven

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De royale hoofdslaapkamer is gelegen in het midden van het appartement. De tweede slaap-/werkkamer is gelegen aan de voorzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van een zijraam.

De badkamer is licht afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en wastafel.

De toiletruimte is als afzonderlijke ruimte vanuit de hal bereikbaar.

Daarnaast heeft het appartement de beschikking over een hele praktische inpandige berging met o.m. de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Hier is ook C.V-ketel en de unit voor de mechanische ventilatie gesitueerd.

Het gehele appartement is voorzien van een vinylvloer, gestuukte wand- en plafondafwerking.

Souterrain
Gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Bijzonderheden:
- De woning is gebouwd onder de Garantie- en Waarborgregeling van het G.I.W.
- Oplevering in overleg: bij voorkeur graag zo laat mogelijke oplevering.

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 172,50 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

347 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's