Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil je lekker rustig en toch dichtbij alle voorzieningen zoals winkelcentra, (basis)scholen en uitvalswegen wonen? Kom dan snel kijken bij deze instapklare tussenwoning. De woning is gelegen in de Laar-Oost en is keurig bewoond en onderhouden. Ideaal voor mensen die niet veel willen klussen. Kom snel kijken en ervaar het zelf.

Indeling:
Begane grond:
Via de keurig bestrate voortuin loop je naar de voordeur. Hier is ook de vrijstaande stenen berging te vinden. Via de voordeur kom je de hal binnen. Wat direct opvalt is dat er veel licht en ruimte is. Aan de linkerkant is het moderne toilet in kleurstellingen van deze tijd te vinden. Rechtdoor loop je woonkamer in. Het zitgedeelte is aan de tuinzijde gelegen en heeft een openslaande deur naar de tuin. Aan de voorzijde is de fraaie witte keuken te vinden. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en is aan beide zijden geplaatst. Aan de linkerkant is de vaatwasser (Bosch) combimagnetron, oven en het spoelgedeelte en Quooker te vinden. Aan de rechterkant is er qua apparatuur een 5-pitsgaskookstel en een moderne rvs afzuigkap. Het composiet aanrechtblad is in de kleur lichtgrijs. Op de gehele begane grond ligt een mooie lichte brede laminaatvloer en de keuken, woonkamer en gang zijn voorzien van vloerverwarming. Terug in de hal ga je via de trap naar de ….

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer in wit/grijze kleurstelling. 1 slaapkamer heeft een dakraam. De badkamer heeft een grote douche met glazen wand, een badkamermeubel, vrijhangend toilet en designradiator. De gehele verdieping heeft eveneens een laminaatvloer. Via de trap ga je naar de …

Tweede verdieping:
Op de voorzolder staat de cv en de wasmachine (netjes weggewerkt achter een kast). Verder is er veel bergruimte achter de schotten. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een slaapkamer die voorzien is van 2 dakramen. Ook hier heeft de gehele verdieping een mooie laminaatvloer.

Tuin:
Heerlijke achtertuin op het noordwesten gelegen. De tuin is speels aangelegd met een gazon en enkele heesters en borders.

Zien = kopen!

Bijzonderheden
+ fraaie opdekdeuren en deurbeslag
+ veel lichtinval
+ cv ketel van september 2017
+ vloerverwarming begane grond 2017
+ laminaatvloer begane grond 2017
+ schilderwerk binnen 2016
+ schilderwerk buiten 2018
+ zo te betrekken

Aanvaarding:
In overleg.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Je kan in 15 min lopen naar de Rijkerswoerdse plassen. Op 5 min loopafstand winkelcentrum Kroonsewal. Jumbo, Etos, Keurslager, Hilvers, Primera, chinees, frietzaak en pizzatent.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

382 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's