Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING MET VERANDA, GARAGE, CARPORT EN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN AAN RUSTIGE WOONSTRAAT OP KORTE AFSTAND VAN DE DORPSKERN MET WINKELS EN SCHOLEN.

De woning is gebouwd in 1972 en rond 1975 al uitgebouwd over de volle breedte aan de achterzijde. Totale inhoud van de woning is ca. 400 m³ en het gebruiksoppervlakte wonen 106 m². Naast de woning staat een carport (13 m²) en aan de achterzijde een overkapping van 21 m². In de tuin staat nog een garage van ca. 55 m³. Het perceel is maar liefst 328 m² groot. In 2015 is de cv.-ketel vervangen, de platte daken vernieuwd en is de veranda gebouwd. Boeiboorden zijn uitgevoerd in trespa en de woning gedeeltelijk dubbel glas.

Indeling:
Hal met toiletruimte, trapkast en meterkast. De woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van een mooie eikenhouten vloer, schuurwerkplafond en grotendeels spachtelputz wandafwerkingen. Er is een halfopen keuken met functionele inrichting uit 2009 met keramische kookplaat, combi oven/magnetron en afzuigkap.

Op de 1e verdieping is een overloop met vaste kast. In deze kast zijn aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er zijn verder 3 slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloeren, spachtelputz wanden, schroten plafonds en rolluiken bij de kozijnen. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wandcloset. Met een vlizotrap is toegang tot de grote bergzolder. Op zolder hangt ook de Intergas HRE combiketel uit 2015.

De tuin is diep en keurig aangelegd met gazon, terras, borders, vijver en leibomen. In de tuin staat een pergola welke mooi begroeid is met een bruidssluier en blauwe regen. Aan het huis staat een flinke veranda met lichtkoepels. Een heerlijk beschutte plek met uitzicht naar de tuin. De garage heeft een stalen kanteldeur en is voorzien van elektra en water. Voor de garage is een carport met flinke oprit.

EEN PRIMA GEZINSWONING IN EEN LEUKE WOONSTRAAT.

Vraagprijs € 249.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

328 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Glasvezel kabel

Energie

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

328 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's