Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een meer dan mooie locatie, met aan de voor en achterzijde vrij uitzicht, sfeervol uitgevoerd vrijstaand herenhuis met carport, garage en een zonnige tuin met groot terras op een kavel van maar liefst 552 m2.

Begane grond:

Entree met mooie tegelvloer en toilet, lichte woonkamer met vrij uitzicht, een eetgedeelte met openslaande tuindeuren naar terras. De halve open Siemetic keuken is voorzien van een inductieplaat afzuigschouw, vaatwasser en koelkast. Aansluitend bevindt zich een functionele bijkeuken met voorzieningen voor wasmachine en wasdroger en niet alleen een buitendeur maar ook een binnendeur naar de garage.
De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, een zeer ruime complete badkamer met bad, douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e Verdieping:
Een vaste trap naar een praktische zolder met mogelijkheid voor maar liefst één of twee extra kamers.

Algemeen:

De woning is gebouwd in 2007 in de woonwijk Berggierslanden. Hier voelt u zich gelijk thuis. De wijk is ruim opgezet en voelt landelijk aan. Voor kinderen zijn er tal van speelgelegenheden. Deze ruim opgezette wijk heeft een groen en waterrijk karakter en is gelegen nabij een prachtig natuurgebied.
Binnen enkele minuten bereikt u de A28 en A32. Een bushalte met directe verbinding naar het station bevindt zich op loopafstand. Uw boodschappen kunt u doen in winkelcentrum Koedijkslanden, dat zich op ca. 1500 meter afstand bevindt. Uitgebreider winkelen en genieten van de vele terrasjes en restaurants is mogelijk in het centrum van Meppel, dat op ca. een kwartier fietsen is gelegen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Iets langer dan 10 jaar hebben mijn wij met veel plezier in dit huis gewoond. Wij waren de eerste twee bewoners. Wij kozen precies deze plek, vanwege het vrije uitzicht over het water aan de voorkant van het huis, en het vrije uitzicht aan de achterkant van het huis. De vele ramen zorgen ervoor dat het hele huis van binnen heerlijk licht is. Het huis ligt aan een auto-luwe straat, zonder doorgaand verkeer. Je hebt dus geen last van het lawaai van doorgaand verkeer. Daardoor is het heerlijk stil is huis. De diepe tuin aan de achterkant zorgt ervoor dat er altijd een plek te vinden is in de zon, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. De tuin is onder architectuur ontworpen, aangelegd en onderhouden door hoveniersbedrijf Comfortuinen uit Meppel. Een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde is makkelijk te realiseren, waardoor het woonoppervlak beneden wordt vergroot. De tuin is groot genoeg voor een uitbouw met bijvoorbeeld een serre. Voordeel van een serre is bovendien dat de allereerste zonnestralen van de dag meteen je woonkamer zullen verwarmen. Onze woning is zorgvuldig onderhouden en verkeert in nieuwstaat. Je zal nergens krassen of beschadigingen vinden, waardoor de woning instap-klaar is.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

528 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

552 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

552 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Straat zonder doorgaand verkeer

 

Tuin aan voorkant heeft vrij uitizcht

 

Tuin achterkant heeft vrij uitzicht

 

Buitenkant is 'strak in de lak'

 

Binnenkant is 'strak in de lak'

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's