Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MODERN - STRAK - LICHT - RUIM

Dit zijn dé 4 kernwoorden die zeker bij je blijven hangen na een bezoek aan REIGERSKAMP 608 in MAARSSEN!

De maisonnette heeft een woonoppervlakte van 84m2 en is in 2016 geheel gemoderniseerd en onder meer voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, strakke badkamer -en toiletruimte, nieuwe laminaatvloeren en glad gestucte wanden- en plafonds. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime en heerlijk lichte woonkamer, twee royale slaapkamers, ruime berging in de onderbouw en een heerlijk zonnig dakterras op het zuidwesten met fraai uitzicht over de singel.

De ligging van het goed onderhouden appartementencomplex met liften, voldoende parkeergelegenheid voor de deur, bergingen op de begane grond en het park met sportvoorzieningen en de buurtsupermarkt in de directe omgeving maakt het plaatje meer dan compleet.

Indeling:

Begane grond:
Centrale, afgesloten entree met intercom, brievenbussenunit, lift, trapopgang en bergingen in de afgesloten onderbouw en enkele buitenbergingen voor het gebouw.

2e Verdieping:
Ruime hal met laminaatvloer, glad gestucte wanden- en plafond, meterkast met nieuwe groepenkast, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet, trapopgang en deur naar de woonkamer.

De woonkamer is ruim van afmeting, zeer licht door de grote raampartij en voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden -en plafond, trapkast en deur naar het dakterras.

De grote, halfopen keuken is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een modern, wit keukenblok met separate apparatenwand, koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap en vaatwasser. Het aanrechtblad is extra diep waardoor er meer werkruimte is.

3e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, glad gestucte wanden -en plafond en vaste kast.

De woning beschikt over twee zéér ruime, woningbrede slaapkamers die beide zijn voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden- en plafond en twee Velux-dakramen.

De strak en luxe uitgevoerde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een grote inloopdouche met regendouche, handdouche en thermostaatkraan, badmeubel met wastafel en praktisch werkblad met daaronder ruimte voor de wasmachine en droger.

Dakterras:
Het grote en heerlijk vrij gelegen dakterras is voorzien van moderne terrastegels, heeft een afmeting van circa 13m2 en biedt fraai uitzicht over de singel. Door de zuidwestelijke ligging kun je hier de gehele dag genieten van de zon!

Bijzonderheden:
De servicekosten bedragen € 173,90 per maand, inclusief waterverbruik, opstal- en glasverzekering, onderhoud en reservering;
- Het voorschot van de stookkosten bedraagt € 92,80 per maand;
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren;
- De afgelopen jaren is er groot onderhoud gepleegd aan het appartementencomplex;
- De berging bevindt zich op de begane grond en heeft een afmeting van circa 7m2;
- Nieuwe groepenkast met 8 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

271 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Lidl onder je huis

 

Ruime parkeergelegenheid

 

Volledig gerenoveerd in 2016

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's