Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE AFGEWERKTE 2/1 KAPWONING MET GARAGE, GROTE OVERKAPPING IN RUSTIGE OMGEVING GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN DE DORPSKERN MET WINKELS EN BASISSCHOLEN.

De woning is gebouwd in 1964, maar sinds 2014 vergroot en gemoderniseerd. Totale inhoud van de woning is ca. 440 m³ en het perceel is 290 m² groot. In de tuin staat een garage van 27 m² en een overkapping van ca. 25 m². Naast modernisering is de woning voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie, zijn nagenoeg alle kozijnen vervangen en uitgevoerd met HR++ beglazing. Verder is de woning voorzien van een zonneboiler met collectoren, veelal LED-verlichting, WTW met balansventilatie en is de houtkachel aangesloten op het centrale verwarmingssysteem. De gehele benedenverdieping heeft vloerverwarming. Ook zijn er voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van zonnepanelen. Deze aanpassingen hebben een energielabel B opgeleverd. Naast de vernieuwing van de vloeren, is de woning volledig (strak) gestukadoord, is een luxe en complete keukeninrichting geplaatst, is een moderne badkamer aanwezig en is een grote overkapping van Douglas hout in de tuin gebouwd. Door de uitbouw van de woning in de hoogte zijn er 4 slaapkamers op de 1e verdieping. KORTOM: EEN MODERNE WONING DIE VOLDOET AAN ALLE WENSEN VAN TEGENWOORDIG.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapkast. Ruime woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, strak gestukadoorde wanden en plafond, fraaie houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. Centraal in de leefruimte staat de luxe keuken met groot kookeiland voorzien van geïntegreerde afzuigkap, 4 gaspitten en grillplaat, spoelbak met Quooker, vaatwasser en afgewerkt met composieten blad. In de aanwezige kastenwand zijn nog een combi oven/magnetron, stoomoven, koelkast en vrieskast aanwezig. Rondom de keuken ligt een mooie cementtegel. Aan de achterzijde van de woning is een portaal met buitendeur naar de tuin en toegang tot de badkamer. In het portaal is ook de opstelling van de zonneboiler. De badkamer is luxe uitgevoerd met ligbad, ruime inloopdouche en wastafelmeubel.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met schuifkast waarachter de aansluitingen zitten voor de wasmachine en de Remeha cv.-ketel. Er zijn 4 slaapkamers met keurige laminaatvloeren en stucwerkwanden/-plafond. Vanuit de overloop is daarnaast toegang tot een functionele doucheruimte met wastafel en er is een separate luxe toiletruimte.

Naast de woning ligt een grote oprit met betonklinkers. In de tuin is een gazon en terras. Ook staat de garage achter in de tuin. Deze garage is in spouw gebouwd en beschikt over een stalen kanteldeur. In de garage is elektra, gasaansluiting en water aanwezig. Ook is hier een keukenblokje geplaatst met close-in boiler. Naast de garage is in 2017 nog een prachtig grote overkapping gebouwd, uitgevoerd in Douglas hout en voorzien van een gezellige houtkachel.

VERRASSENDE WONING DIE U ZEKER VAN BINNEN MOET ZIEN. BIJ INTERESSE NODIGEN WIJ U DAN OOK VAN HARTE UIT VOOR EEN BEZOEK.

Vraagprijs € 309.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

290 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

Zonneboiler

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

290 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's