Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Riante vrijstaande woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond! Deze woning is luxe afwerkt en van alle gemakken voorzien. Vanuit de sfeervolle woonkamer en de gezellige woonkeuken kunt u genieten van een mooi uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin. Tevens is er een inpandige garage én eigen oprit aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de gewilde “Reeshof”, een stadsdeel aan de westkant van de stad Tilburg. In deze wijk werden de eerste woningen rond 1980 gebouwd. De wijk wordt grotendeels omgeven door groen. U kunt hier heerlijk wandelen in recreatiegebied Reeshofbos, ook liggen er op korte afstand van de wijk verschillende natuurgebieden waaronder Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Op korte afstand van de woning is een basisschool aanwezig, tevens vind u hier een tandarts- en huisartspraktijk. In het hart van de Reeshof ligt winkelcentrum “Heyhoef”, hier zijn verschillende supermarktketens en horecagelegenheden te vinden. Het stadscentrum van Tilburg is binnen ca. 15 autominuten te bereiken. Tevens is er nabij de woning een bushalte aanwezig. Daarnaast zijn via de uitvalswegen N260 en N282 de Rijkswegen A58 en A27 goed bereikbaar.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en heeft een met pannen gedekt dak (geïsoleerd). De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van dubbele beglazing, ook zijn er horren aanwezig. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie tussen de verdiepingen ten goede komt. Op de begane grond is de woning voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via stadsverwarming. Ventilatie vindt (naast natuurlijke ventilatie) plaats via een warmte-terugwin-installatie systeem.

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

De royale L-vormige woonkamer is voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning kijkt u uit over een gemeentelijk plantsoen en aan de achterzijde heeft u een mooi uitzicht op de tuin. De achtertuin is te bereiken via een schuifpui. De woonkamer is ca. 40 m² groot (ca. 8.50 m x 5.60/3.80 m).

De begane grond is volledig voorzien van keramische vloertegels met vloerverwarming. Ook zijn alle wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.

Via de woonkamer bereikt u de halfopen woonkeuken (ca. 4.00 m x 4.30 m). De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een natuurstenen werkblad, een 1 ½ spoelbak, een inductiekookplaat en diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens. Deze woonkeuken biedt de mogelijkheid om gezellig te tafelen met vrienden en familie. Tevens heeft u ook vanuit de keuken een prachtig uitzicht op de tuin.

De keuken biedt enerzijds toegang tot de bijkeuken en de inpandige garage, en anderzijds tot een tussenportaal.

De bijkeuken beschikt over een vaste trapkast en ook bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur.

Via de bijkeuken is de inpandige garage te bereiken, deze is volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een wateraansluitpunt (ca. 6.80 m x 3.00 m).

Via het tussenportaal is de achtertuin te bereiken. Tevens biedt dit portaal toegang tot de badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Badkamer I heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, een lig whirlpool, een wandcloset en een douche met thermostatische kraan.

Slaapkamer I is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over tuindeuren naar de achtertuin. Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot (ca. 4.10 m x 3.50 m).

De zonnige achtertuin is fraai aangelegd, beschikt over een achterom, en is gesitueerd op het westen. Er zijn meerdere terrassen aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de tuin en de privacy die deze biedt. Tevens zijn er aan de achterzijde van de woning 2 elektrisch bedienbare zonneschermen aanwezig, en is er een houten berging achterin de tuin geplaatst.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot alle vertrekken, en ook is hier het luik van de vlizotrap aanwezig.

Slaapkamer II bevindt zich aan de zijkant van de woning en is ca. 10 m² groot (ca. 3.10 m x 3.10 m).

Slaapkamer III bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een frans balkon en een dakkapel. Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot (ca. 4.00 m x 5.00 m).

Slaapkamer IV bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een dakkapel. Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot (ca. 2.60 m x 5.00 m).

Alle slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

Badkamer II bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel, een douchecabine en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:

Via een vlizotrap is de zolder (op stahoogte) te bereiken, hier bevindt zich de unit van de warmte-terugwin-installatie (wtw-installatie).

Bijzonderheden:
- Luxe afgewerkte instapklare woning;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- Slaapkamer én badkamer op de begane grond;
- Ruime sfeervolle woonkamer;
- Gezellige woonkeuken;
- Ruime slaapkamers boven;
- Inpandige garage en eigen oprit;
- Ventilatie van alle vertrekken middels warmte-terugwin-installatie;
- Fraai aangelegde tuin gesitueerd op het westen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle luxe afgewerkte woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning wellicht wat voor u!

Is u interesse gewekt en wilt u graag een keer deze woning komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor voor een afspraak! Wij laten u deze prachtige vrijstaande woning graag eens zien!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

715 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

398 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Frans balkon, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

De woning is instapklaar, zeer mooie tuin. Is echt genieten, zeker met de zon op het zuiden. Gezellige buren. Kortom een fijne buurt om in te wonen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's