Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 182.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dinant Dijkhuisstraat 218 te Hengelo Ov

Op groene, kindvriendelijke locatie gelegen speels ingedeelde ROYALE TUSSENWONING met leefkeuken, tuingerichte woonkamer, vier slaapkamers, voldoende parkeergelegenheid en een vrij gelegen zonnige achtertuin grenzend aan openbaar groen.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

De royale tuingerichte living van circa 23 m² is voorzien van een fraaie parketvloer (eiken) en geeft zicht op de achtergelegen tuin en het openbaar groen. Vanwege haar ligging op het zonnige zuiden mag met recht worden gesproken over een zonnige living!

De leefkeuken van circa 14 m² is voorzien van een modern keukenblok in donkere kleurstelling met veel kast- en werkruimte. Het aanrechtblad is van graniet met daarin verwerkt een enkele roestvrijstalen spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, combi-/magnetronoven. De vloer is eveneens voorzien van een massieve eiken parketvloer. Richting de voorzijde een grote raampartij met uitzicht richting de Dinant Dijkhuisstraat... Kortom, een ideale leefruimte met voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer meten oppervlaktes van respectievelijk 12,5, 12 en 9 m² en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer.

De badkamer, in zijn geheel betegeld, is voorzien van een wastafel, ligbad, een hangend toilet en douchevoorziening. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Door de huidige indeling heeft u de beschikking over een extra vierde slaapkamer van 12 m² met dakkapel, veel praktische opbergruimte onder de schuine zijden (middels knieschotten) en een apart toegankelijke stookruimte met opstelplaats voor de Cv-ketel, MV unit, wasmachine en wasdroger.

Tuin:
De verzorgde achtertuin is op het Zuiden gesitueerd. De tuin grenst aan openbaar groen en een grasveld, is grotendeels voorzien van sierbestrating met gazon en biedt een ruime mate aan privacy vanwege het achtergelegen openbaar groen met een bosachtig karakter! Aan de achterzijde van de woning een zonnescherm met een uitval van circa 3 meter. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een stenen berging voorzien van elektra.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren in de daarvoor bestemde openbare parkeervakken.

Overige bijzonderheden:
Gelegen op steenworp afstand van de op- en afrit van de A1. Het complete wijkwinkelcentrum Hasselo en diverse basisscholen zijn eveneens in de nabijheid gelegen. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1979. De perceeloppervlakte bedraagt 155 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 397 m³. De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een AWB Cv-ketel van het bouwjaar 2005 (eigendom). Leuk detail: de gehele woning is (behoudens de voordeur) voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende (deel warmte werende) beglazing.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

397 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

55 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's