Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 152.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan deze rustige straat in het gezellige ‘Rijkerswoerd’ bevindt zich dit fraaie 3-kamer appartement met balkon op het zuiden. Voor een heerlijke wandeling kunt u terecht in een van de nabijgelegen parken. De sportievelingen kunnen zich volledig uitleven in het Sport- en Wijkcentrum Rijkerswoerd dat op korte loopafstand te bereiken is. De Dr. Willem Dreessingel is gelegen bij diverse bushaltes en het station Arnhem-Zuid is eenvoudig met de fiets te bereiken. De uitvalswegen naar de A325 en de N325 binnen handbereik waardoor u snel op weg bent naar uw werk of een andere fijne bestemming! Het winkelcentrum Rijkerswoerd en het overdekte winkelcentrum Kronenburg liggen op 5 minuten fietsen. Hier kunt u terecht voor een compleet (overdekt) winkelaanbod. Arnhem staat bekend om de schitterende natuur waar de stad door wordt omgeven. Verder zorgen dierentuin Burgers’ zoo, natuurpark de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum en het Sonsbeekpark voor een stad die rijk is aan cultuur en natuur!

Dit sfeervolle appartement uit 1996 ligt op de 1e verdieping en heeft 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een balkon op het zuiden! De woning is zeer goed onderhouden zo is de keuken in 2017 nog volledig vernieuwd. U kunt de woning dus eenvoudig zonder kluswerkzaamheden betrekken! Er is voldoende parkeergelegenheid bij het complex. Bent u geïnteresseerd in de woning? Wij maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging!

Indeling van de woning:

1e verdieping: Alle ruimtes bevinden zich op de 2e woonlaag van het complex. Hier vindt u de ruime hal, het toilet, de waskamer, de woon/eetkamer, de keuken, de master bedroom, de 2e slaapkamer, de badkamer en het balkon. Het toilet beschikt over een fonteintje en een zwevend toilet. Alle kamers zijn voorzien van fraaie laminaatvloeren. De royale woon-/eetkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek. Door de grote raampartijen is de woonkamer heerlijk licht. Vanuit de woonkamer komt u op het balkon, ligging op het zuiden, met een prettig uitzicht over de wijk. De ideale buitenruimte! Vanuit het eetgedeelte van de woonkamer bereikt u de luxe keuken. Deze is van vele gemakken voorzien: een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasser en een koelkast. De master bedroom is bijzonder ruim, de 2e slaapkamer leent zich bijvoorbeeld perfect als kinderkamer. Via de hal betreedt u de netjes afgewerkte badkamer. Deze is voorzien van een ruime douche met zij-jets, een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een designradiator, een wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie. Bovendien is de gehele badkamer netjes tot het plafond betegeld. Op de begane grond vindt u nog een eigen berging met elektra waar u diverse spullen in kunt opbergen.

Bijzonderheden:

- Energielabel B
- Bouwjaar 1996
- Parkeren voor de deur
- Goede en actieve VVE met een onderhoudsplanning
- Servicekosten p/m: € 103,15
- Wandafwerkingen: Glad stucwerk, Sauswerk
- Lift in het appartementencomplex
- Balkon zonder bovenburen op het zuiden
- Nette badkamer en moderne keuken
- Rolluiken bij de slaapkamers
- Zeer centraal gelegen ten opzichte van alle dagelijkse benodigdheden
- Gelegen in het appartementencomplex “Erik Satie “(lage en rustige gedeelte) met slechts aan 1 kant buren

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

216 m³

Woonoppervlakte

69 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's