Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fraaie eengezinswoning aan de Leonofstraat in Krommenie is helemaal verbouwd. Het is verbazend wat een oppervlakte je krijgt als er een paar meter aan de woonkamer wordt gezet. Haal daarbij de tussenmuur van de keuken weg en voilá, je krijgt licht en lucht... Een brede schuifpui zorgt voor de verbinding met de achtertuin op het zuidoosten. Grassen, olijfbomen en heesters creëren hier een pure sfeer waardoor je graag in de achtertuin verblijft.

In de loop van de afgelopen jaren is er altijd wel een klus aangepakt door de huidige bewoners. Drie jaar geleden werd de badkamer nog aangepakt, en gestileerd naar hypermoderne maatstaven. De combinatie van warm hout met natuursteen en roestvaststaal blijkt uitstekend te werken. Vorig en afgelopen jaar kreeg het buitenschilderwerk prioriteit. Ook werd de CV-installatie vervangen. Dat zijn essentiële zaken bij het vinden van een nieuwe woning. Zeker weten dat de grote kosten voorlopig nog achterwege blijven.
Neemt niet weg dat je ook gewoon als een blok zult vallen voor deze woning. Hier is de indeling en inrichting weloverdacht en trefzeker ingevuld.

Houtsoorten zijn in deze woning in allerlei toepassingen en soorten te vinden. Robuust en onverwoestbaar massief eikenhout op de vloer beneden. Levend en knoesterig als het zaagstuk van een stam voor onder de porseleinen waskom in de badkamer, steigerhout met die typische loftuitstraling voor in het toilet en decoratieve aftimmering. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Punt is dat natuurlijke materialen een woning verrijken en deze ruime eengezinswoning is ambassadeur!

Indeling:
Begane grond: portiek met meterkast. Entree, hal met trapopgang en kast. Vergroot toilet met fontein. Uitgebouwde doorzonwoonkamer met brede schuifpui naar 11 meter diepe achtertuin op het zuidoosten, met stenen schuur en overkapt terras en achterom.
Open keuken met Boretti gasfornuis met brede oven, design wasemkap, vaatwasser en instant kokend water systeem.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers met vaste kasten. Fraai betegelde badkamer met douche, design houten plank met waskom, tweede toilet en opbergnissen.

Tweede verdieping: overloop. Berging met dakkapel. Tweede berging met opstelling CV-installatie. Zolderkamer met dakkapel.

De Leonofstraat ligt in de rustige Noorderham, het gedeelte wat grenst aan het vrije veld richting Alkmaardermeer. Nu de winterperiode aanbreekt, durven de bewoners weer stiekem aan schaatsen te denken. Ideaal gebied hiervoor ligt immers om de hoek. Omdat ijs allang geen zekerheid meer is, heeft Krommenie gelukkig op sportief en recreatief gebied veel meer te bieden. Zo is onlangs het nieuwe zwembad geopend, zijn er veel sportverenigingen voor binnen- en buitensporten en kun je heerlijk wandelen en fietsen.
De Noorderham is een walhalla voor kinderen van alle leeftijden. Speelpleintjes en trapveldjes genoeg (zelfs 1 op 25 meter afstand). Daarnaast zijn de basisscholen dichtbij genoeg om er zelf naartoe te lopen of fietsen. Het verkeer houdt er rekening mee. Voortgezet onderwijs, dagelijkse boodschappen en openbaar vervoer zijn allemaal beproefd en uitstekend bevonden. De verbinding van het Rijks- en provinciale wegennet met Krommenie is de reden dat hier veel forenzen neerstrijken. Rustig, ruim en betaalbaar wonen op nog geen twintig minuten van de hoofdsteden (Amsterdam en Haarlem). Niet te lang wachten met kennismaken dus!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 133 m2;
- inhoud 439 m3;
- perceelgrootte 157 m2 eigen grond;
- uitgebouwde woonkamer met massief eiken vloer;
- rolluiken voor alle slaapkamers;
- CV-installatie vernieuwd in 2018;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

439 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's