Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 430.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een droomhuis, deze eengezinswoning met inpandige garage aan de Schenkerven in Assendelft. Extra breed, met een immense tuingerichte woonkamer en drie zeer royale slaapkamers, loungeterras aan het water en werkelijk superstijlvol gedecoreerd. Kan zo in een woonmagazine. En deze droom is nu te koop!

De woningen aan de rustige Schenkerven liggen, als in een hof, rond een brede groenstrook aan het einde van de straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het ontwerp van deze woningen is bedrieglijk eenvoudig, de voor woonbegrippen extreme breedte uit zich pas achter de voordeur. En dan spat de luxe je tegemoet. Het is natuurlijk al heel riant om met de afstandbediening vanuit de auto de elektrische garagedeur te kunnen openen en naar binnen te rijden. Het woongedeelte is echter een klasse apart. De massieve houten vloer van de begane grond matcht uitstekend met de eikenhouten panelen van de keuken. Daar liggen leistenen op de grond, tussen de kasten- en apparatuurwand en het watereiland, beiden bedekt met zware natuurstenen werkbladen. Twee combi-magnetrons en een vijfpits gaskookplaat, inclusief wokbrander, zorgen voor culinaire wonderen. Daarnaast ontbreken uiteraard de koel-/ vriescombinatie en vaatwasser niet. Zoals te verwachten in deze woning gaat het hier om A-merken. Hier is gemak op zeer stijlvolle wijze met praktisch gebruik gecombineerd maar zijn ook overduidelijk kosten noch moeite gespaard. Dat zien we door de hele woning terug.
De verbinding met de living wordt gemarkeerd door een tweezijdige schouw met bio-ethanol haard. Gezellig haardvuur aan twee kanten, zonder de roet en het stof.
Twee enorme schuifpuien leiden naar de ook al zo fraai aangelegde tuin op het zuidwesten. Een elektrisch zonnescherm houdt de hitte buiten, en zorgt voor een heerlijk plekje. Tot diep in de avond kan vertoefd worden op de verdiepte steiger. De loungebanken met toebehoren zijn bij de koop inbegrepen. Aan de pergola kan een zonne- en/of windscherm worden gemonteerd.

Boven zijn vier slaapkamers, waarvan 3 zeer ruim en 2 voorzien van airconditioning, alsmede een bijzonder luxe badkamer. Ook hier stonden, bij de inrichting, kwaliteit en schoonheid voorop. De inloopdouche, het separate ligbad, de dubbele wastafel met meubel hebben de ruimte gekregen. Door de betegeling af te wisselen en inbouwverlichting aan te brengen is het een onweerstaanbaar geheel geworden. Dat het tweede toilet op een andere plek op deze verdieping is geplaatst, draagt alleen maar bij aan het gevoel van wellness.
Twee zeer royale slaapvertrekken op deze verdieping hebben vaste kasten, de ouderslaapkamer zelfs een walk-in-closet. Het derde vertrek is momenteel in gebruik als werkkamer, een prima functie. Op de zolder is de vierde slaapkamer, royaal voorzien van dakramen én een airconditioning. Dat kan gemakkelijk want de energiebehoefte van deze woning wordt ruimschoots door de zonnepanelen ondersteund. Op deze verdieping vinden we ook de opstelling van de CV-installatie.

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met trapopgang en meterkast. Toilet met fontein. Toegang tot de garage met op afstand bedienbare elektrische deur.
Woongedeelte met massief houten vloerdelen. Keukengedeelte met kasten en apparatuurwanden, natuurstenen werkbladen en watereiland met gootsteen en vaatwasser (Miele). Verdere inbouwapparatuur: 2x combi-magnetron (Miele), vijfpitsgaskookplaat inclusief wokbrander, met wasemkap. Koel-/ vriescombinatie. Leistenen vloer werkgedeelte.
Eetkamer en living met tweezijdig opengewerkte bio-ethanol haard in halve scheidingswand, dubbele schuifpui, voorzien van elektrische buitenzonwering. Beschutte tuin met zonneterras, gazon, borders en verdiepte loungesteiger met bank en zonneluifel, aan water.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Tweede toilet met fontein. Slaapkamer met schuifwandkast. Badkamer met ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en geïntegreerde verlichting. Tweede slaapkamer met inloopkast. Derde slaapkamer, nu in gebruik als werkkamer.

Tweede verdieping: overloop met berging en opstelling installaties. Washoek met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Vierde slaapkamer met veel lichtinval en berging achter het knieschot.

De Schenkerven ligt in de nieuwe wijk Saendelft, vlak aan de ontsluitingswegen naar het Rijkswegennet. Het spreekt voor zich dat een wijk van deze omvang een uitstekende infrastructuur en voorzieningenniveau heeft. NS station Krommenie-Assendelft ligt op een paar minuten fietsen, wandelen kan ook prima, net als het onderwijs, zowel basis als voortgezet. Het uitgebreide winkelcentrum voorziet in de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 174 m2;
- inhoud 673 m3;
- perceelgrootte 185 m2 eigen grond;
- energieprestatie label A in combinatie met 17 zonnepanelen, lage energielasten;
- massief houten vloer beneden, laminaat in de slaapkamers;
- zeer luxe en degelijk ingerichte keuken en sanitaire ruimtes;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In 2004 hebben wij “ vanuit de folder” ons huis gekocht. Er lag op dat moment alleen nog weiland van zand, aan de sloot. Van de 140 woningen in deze nieuw te bouwen wijk, was dit ons droomhuis en eerste keuze. Ons geluk kon niet op toen wij ook dit huis konden kopen. We kozen dit huis vanwege de zeer ruime afmetingen van de woonkamer, de slaapkamers en zolder. De mooie witte muren met het zwarte pannendak geven het huis een luxe uitstraling. De ligging is optimaal, aan het eind van een doodlopende straat, ver van de weg en aan een grasveld. De tuin op het zuiden en aan vaarwater waar de kinderen ook menig maal in hebben gezwommen. Met onze sloep hebben we geregeld met zijn allen “ bootschappen” gedaan in het nabij gelegen winkelcentrum. De kinderen waren nog klein en het was toch wel een vreemd gezicht dat ze met zwemvesten door de Albert Heijn liepen en met de boodschappentassen naar de waterkant liepen. ..... Zelf pak ik op een zomeravond geregeld mijn SUP board om een tochtje te varen door Saendelft. Al peddelend kom je helemaal tot rust.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

673 m³

Woonoppervlakte

174 m²

Perceeloppervlakte

185 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Airconditioning, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

De zeer ruime woonkamer en slaapkamers

 

Hoog afwerking niveau van het huis.

 

De vele uren zon in de achtertuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: