Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 297.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in oud-Warnsveld; volop sfeer, uitzicht op groen aan de voorzijde en in de woning heb je dankzij de uitbouw en dakopbouw alle ruimte. Beneden zijn de woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en de keuken met aangrenzende bijkeuken; boven heb je de beschikking over drie ruime slaapkamers, een vergrote badkamer en een praktische wasruimte. De extra diepe garage, diepe oprit met carport en de zonnige achtertuin maken het plaatje meer dan compleet; deze karakteristieke, goed onderhouden woning kan zomaar jouw nieuwe ‘thuis’ worden.
Vanuit de woning kijk je aan de voorzijde op een brede groenstrook en alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig: een basisschool, middelbare school, winkelcentrum, meerdere sportfaciliteiten en supermarkten. Een wandeling van vijf minuten brengt je naar het Kapsebos wat een onderdeel is van Landgoed ’t Velde van het Geldersch Landschap; hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur.


Indeling:
Begane grond:
Via de oprit en het paadje kom je bij de voordeur; vrienden en familie komen vaak vertrouwd binnen via de deur in de bijkeuken. De hal biedt ruimte aan de meterkast, nette toiletruimte met fonteintje en de trap met praktische bergkast. Let op de keurige afwerking; de mooie eikenhouten vloer is doorgelegd in de woonkamer.
Openslaande deuren naar de achtertuin, een groot raam aan de voorzijde en volop ruimte voor een ruime zithoek, lange eettafel en een werk-/speelhoek of plek om te musiceren; deze woonkamer heeft het allemaal. Op een centraal punt in de woonkamer is de schouw met houtkachel; een plek waar je kunt genieten van een verwarmend, knetterend haardvuur.
De keuken is verplaatst naar de uitbouw en heeft een rijopstelling met diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met afzuigkap en een oven. De naastgelegen bijkeuken is een prima plek voor de koelkast, vriezer en een vaatwasser. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de achtertuin en de oprit met carport.

Eerste verdieping:
De oorspronkelijke indeling op deze verdieping was met drie slaapkamers en een kleine doucheruimte. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde is getransformeerd in een ruime badkamer; de doucheruimte is nu in gebruik als praktische wasruimte met plek voor de wasmachine en droger. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een nette laminaatvloer en beide kamers geven toegang tot een balkon.
De badkamer heeft een ligbad, grote inloopdouche, tweede toilet, wandradiator en een wastafel met een grote spiegel. Dankzij het raam in de achtergevel is de badkamer lekker licht en kun je goed ventileren.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met grote dakopbouw; thans het domein van de derde slaapkamer met een nokhoogte van meer dan 3 meter. Grote ramen aan de voor- en achterzijde maken deze kamer lekker licht en in de schuinten van het dak is volop bergruimte.

Exterieur:
Rechts van de woning zijn de carport en de diepe oprit waardoor je parkeergelegenheid hebt voor drie auto’s op eigen terrein. De stenen garage is meer dan 6,70 meter diep; een prima plek voor je fiets(en), motor, scooter, werkbank en gereedschap.
De voortuin is aangelegd met een gazon en de achtertuin is grotendeels bestraat. Er zijn meerdere terrassen en je hebt veel privacy. De ligging is op het westen; hier kun je nagenoeg de gehele dag genieten van de zon of schaduw. Groene vingers heb je niet nodig; zo blijft er meer tijd over om van de tuin te genieten.

Bijzonderheden:
- Aangenaam wooncomfort dankzij dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Onderhoudsvriendelijke woning dankzij kunststof boeidelen;
- De riolering is vernieuwd (van gres naar pvc);
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Drie ruime slaapkamers, een vergrote badkamer en een praktische wasruimte;
- Keuken en bijkeuken in de uitbouw;
- Extra diepe garage met carport en oprit voor meerdere auto’s.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1959

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

418 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

260 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

110 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij scholen en supermarkt, leuke buurt, vrij uitzicht en altijd de mogelijkheid om in de zon te zitten.

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's