Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een gemoedelijk straatje aan de voet van de John Frostbrug gelegen uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers.

Wat direct aan deze woning opvalt is dat nummer 53 A en B een totaal andere gevel hebben dan de rest van de straat. Dit heeft een historische achtergrond. Het gehele huis is gebombardeerd tijdens de Tweede wereldoorlog en is in 1952 totaal herbouwd.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur komt je de hal binnen. Direct naast de trapopgang vind je het toilet en de deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een lengte van maar liefst 9.20 m en is vorozien van een fraaie laminaatvloer. Aan de straatzijde is het gezellige zitgedeelte. Hier kan je heerlijk de levendigheid van de straat bekijken. Achter in de woning is het eetgedeelte. Er is een kunststof pui met een draai-/kiep deur naar de tuin. Vanuit het eetgedeelte loop je door een toog naar de keuken die in hoekopstelilng is geplaatst. De keuken in landhuisstijl heeft de navolgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gaskookstel en vaatwasser. Achter de keuken is een stukje aangebouwd. De aanbouw verbindt het huis met de vroegere berging. In de aanbouw is de wasgelegendheid geplaatst. Daarachter is de berging met cv-ruimte te vinden. Via de trap in de hal ga je naar de …

Eerste verdieping:
Via de overloop heb je toegang naar de 3 slaapkamers. Alle vertrekken zijn voorzien van kunststof draai-/kiepramen. De badkamer is in lichte kleurstelling en voorzien van een ronde hoekdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. Via de trap ga je naar de ….

Tweede verdieping:
En kom je in een klein tussenhalletje. Links ervan is er ruimte voor opbergmogelijkheden en rechts daarvan kom je via een deur in de 4e slaapkamer.

Tuin:
Vanuit de uitbouw in de keuken is er een deur naar de zeer diepe tuin (19,9 m). Het eerste gedeelte is bestraat en heeft een gezellig zitje. De tuin is frivool aangelegd met meerdere terrasjes, heesters en planten en heeft een mooie houten zeshoekige berging met openslaande deuren. De tuin ligt op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
+ kunststof kozijnen
+ aan de voet van de John Frostbrug
+ gezellig straatje
+ op loopafstand van centrum Arnhem
+ nabij de uiterwaarden van de Rijn

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“wel het is een fijn huis en dicht bij winkels en de stad”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1952

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

84 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's