Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

PRACHTIG LUXE 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET TWEE GROTE BALKONS, TWEE PARKEERPLAATSEN IN PARKEERKELDER EN GROTE LIVING GELEGEN AAN DE RAND VAN DE WIJK ZOGGEL OP LOOPAFSTAND VAN BUSHALTE EN OP KORTE AFSTAND VAN SUPERMARKTEN, SPORTPARK, ONTSLUITINGSWEGEN EN HET CENTRUM VAN UDEN.

Dit appartement is gelegen op de begane grond van het luxe complex La Fierté en is gebouwd in 2008. Door de aanwezigheid van een parkeerkelder onder het gebouw ligt de begane grond circa 1,5 meter boven het maaiveld. De gebruiksoppervlakte wonen is maar liefst 168 m² en daarnaast is er nog 29 m² aan buitenruimte. In de kelder is een eigen berging en zijn twee parkeerplaatsen. Het appartement is volledig geïsoleerd, rondom voorzien van grote raampartijen met aluminium kozijnen, ingebouwde zonwering aan de buitenzijde en uitgevoerd met airconditioning, gedeeltelijk vloerverwarming en alarminstallatie. De keuken, sanitair, wand-/vloerafwerkingen zijn allemaal modern uitgevoerd. Het complex heeft verder een hoogwaardige afwerking, elektrische toegangsdeuren en extra algemene voorzieningen in de kelder bestaande uit een gezamenlijke vergader-/gemeenschapsruimte met buitenterras en een fitnessruimte.

Indeling:
Met lift en trap is de overdekte galerij bereikbaar die toegang geeft tot het appartement. Bij binnenkomst valt direct de lichte ruimte op van dit appartement met keurige laminaatvloer en strak gestuukte wanden en plafond. Deze afwerkingen komen in het gehele appartement terug.

In de hal van het appartement is ook de meterkast en keurige toiletruimte met wandcloset en fontein. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer en beide slaapkamers. Op beide slaapkamers is eigen sanitair aanwezig. Bij de ene slaapkamer is een wastafel en inloopdouche aanwezig. De andere slaapkamer is bereikbaar via een eigen portaal, die tevens toegang biedt tot de badkamer. In het portaal is ruimte voor een kledingkast en een cv.-kast met opstelling van de Nefit combiketel. De badkamer is luxe en compleet uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafelmeubel.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de grote en lichte ruimte op. Rondom zijn ramen een schuifpuien naar buitenruimten die geven die zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Bij de woonkamer hoort een verrassende uitbouw, ook wel serre of wintertuin genoemd. Deze ruimte is rondom vrijwel volledig voorzien van glas en dient als verlengde van de woonkamer, maar is door een harmonicadeur ook af te scheiden. Aansluitend bij de woonkamer is een extra tv-/werkkamer, welke ook prima dienst zou kunnen doen als 3e slaapkamer. Er zijn twee ruime balkons van ieder ruim 14 m², welke allebei vanuit de leefruimte te bereiken zijn. Beide balkons zijn overdekt en voorzien van houten vlonders.

De totale leefruimte inclusief wintertuin en werkkamer is maar liefst 97 m² groot. Hierin is ook de open keuken met luxe inrichting voorzien van spoeleiland en vaatwasser. Daarnaast is een rechte opstelling met inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, koelkast, vrieskast en combi oven/magnetron. Tot slot is er nog bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en het ventilatiesysteem.

Algemeen:
Er is een actieve VVE, waarvoor de bijdrage € 200,35 per maand bedraagt. Binnen de servicekosten zijn meegenomen de onderhoudskosten, opstalverzekering, schoonmaak van de centrale ruimte en het onderhoud van de cv.-installaties in het gebouw.

Laan van Uden:
Naast het appartementencomplex wordt een nieuwe wijk gebouwd, "Laan van Uden" genaamd. Hier komen 52 woningen, zowel rijwoningen, 2/1 kapwoningen als vrijstaande woningen. Bij de foto's is een 'artist impression' toegevoegd van de stijl woningen die gebouwd wordt, daarbij ook een situatietekening met de woningen ten opzichte van dit appartement. Tussen de nieuwe wijk en dit appartementencomplex komt een toegangsweg te liggen en het nodige groen/beplanting. Daarbij staan de woningen tegenover dit appartement zo gedraaid dat je vanaf het balkon tussen de woningen vrij wegkijkt.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN RUIM APPARTEMENT MET LUXE EN VEEL LEEFRUIMTE, DAN MOET U ZEKER KOMEN KIJKEN!

Vraagprijs € 475.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

527 m³

Woonoppervlakte

168 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie, Airconditioning, Lift

Energie

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's