Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 110.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Starters en/of beleggers opgelet! Kom snel kijken bij dit instapklare leuke 3-kamerappartement. Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht op waterpartij. Verder heeft een eigen berging in de onderbouw en een heerlijk balkon aan de voorzijde van het complex. Het appartement is gebouwd in 1950 en op de 3e verdieping gelegen.

Indeling:
3e verdieping:
Binnenkomend in de hal ga je direct links de praktische en gezellge woonkamer in. Rechts in de woonkamer is het zitgedeelte te vinden. Vanuit de bank kijk je heerlijk weg over de waterpartij. Links is de eethoek geplaatst. Daarachter is een deur met toegang tot het balkon (oosten, ochtendzon )te vinden. Weer terugkomend in de hal zie je direct de 2 slaapkamers. Deze liggen rustig aan de achterzijde van het complex en hebben kunststof draai-/kiepramen. Aan het einde van hal ligt het toilet met direct en daarnaast de douche met wastafel en designradiator in moderne kleurstelling. Vanuit de hal loop je de keuken in, De keuken is netjes en heeft de navolgende apparatuur: keramische kookplaat, koel-/vriescombinatie, oven, combioven/magnetron en vaatwasser. Achter de keuken is een ruimte met cv opstelling en wasruimte gecreeerd.

Bijzonderheden
+ actieve VvE
+ servicekosten € 120,00 per maand
+ gehele appartement nagenoeg voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
+ fraaie laminaatvloer in hal, keuken en woonkamer
+ ideaal voor starters en/of beleggers

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de wijk Malburgen-Oost en heeft een centrale ligging ten opzichte van winkels, winkelcentra en sportvoorzieningen. Het centrum van Arnhem is eenvoudig bereikbaar. Uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1950

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

het uitzicht

 

licht appartement

 

dicht bij het centrum

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's