Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 283.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime en goed onderhouden tussenwoning met een fraai afwerkingsniveau, 5 slaapkamers, moderne badkamer en een keurig aangelegde achtertuin. De woning is gelegen aan een autovrij hofje in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij speeltuintjes en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer, meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toilet (2008) met tegelvloer, betegelde wanden, hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Lichte woonkamer met laminaatvloer en stucwerk wanden. Ruime verdiepte trapkast. Open keuken in L-vorm voorzien van inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met toegangsdeur naar achtertuin en voorzien van keukenblok en wasbak.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijtvloer, stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan voorzijde met tapijtvloer. Slaapkamer 2 aan achterzijde met tapijtvloer. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer. Moderne badkamer (2008) voorzien van dubbele wastafel in meubel, inloopdouche, ligbad, hangcloset en designradiator.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met tapijtvloer en steektrap naar opbergvliering met voldoende extra opbergruimte. Slaapkamer 4/ wasruimte met vinyl vloer, wasmachine-aansluiting. Cv-ruimte met unit afzuiging en opstelling cv-combiketel (Remeha, bouwjaar 2013). Slaapkamer 5 met tapijtvloer en opbergruimte.

TUIN & BERGING:
Geheel omsloten achtertuin met achterom, terras, pergola, borders met beplanting en buitenkraantje. Aangebouwde stenen berging voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
- Ruime en goed onderhouden tussenwoning met een fraai afwerkingsniveau, 5 slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin.
- De woning is gelegen aan een autovrij hofje in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij een speeltuin en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing (m.u.v. de berging) in aluminium kozijnen.
- De cv-combiketel is in 2013 vervangen.
- De badkamer en het toilet zijn in 2008 vervangen.
- Energielabel C.
- Perceeloppervlakte 154 m².
- Woonoppervlakte 138 m².
- Inhoud 511 m³.
- Bouwjaar 1975.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Zowel gezinnen met (kleine) kinderen als oudere mensen wonen hier prettig. Weinig verloop. Nette buurt waar wij altijd erg graag gewoond hebben. Er is een buurtvereniging actief die door het jaar heen verschillende activiteiten organiseert voor jong en oud. Winkelcentrum op loopafstand, alsmede basisscholen, huisarts, apotheek, tandarts e.d. Daarnaast is er een groot wandelpark op korte afstand met een vijver en speeltuin. Kortom een heel praktisch huis in een rustige, groene omgeving.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

511 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

65 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige ligging: geen auto's die voorbij rijden of parkeren voor het huis. Indien nodig kan bij het uitladen van boodschappen e.d. de auto altijd tijdelijk voor de deur geparkeerd worden.

 

Onderhoudsvriendelijk: aluminium kozijnen, degelijke bouw.

 

Tuin op het noorden met in de zomer altijd zon en schaduw in de tuin: 2 terrassen.

 

Huis blijft in de zomer lang koel en in de winter snel op temperatuur.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's