Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

€ 624.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UNIEKE WONING OP TOPLOCATIE IN DE HOVEN IN VLEUTERWEIDE. Goed onderhouden, hoogwaardig afgewerkt en zeer royaal herenhuis (circa 197 m2 woonoppervlakte!) in fraaie jaren 30 stijl, met o.a. 5 volwaardige slaapkamers, een luxe en complete woonkeuken van ca. 23 m², een riant uitgebouwde living van circa 50 m² met mogelijkheid tot werkkamer, twee badkamers en eigen oprit.

Bouwjaar 2008
Woonoppervlakte ca. 197m²
Inhoud ca. 740m³

De woning beschikt daarnaast over een grote zonnige, maar vooral sfeervolle achtertuin op het noordwesten met voldoende privacy. In de directe kindvriendelijke omgeving treft u alle wenselijke voorzieningen zoals het winkelcentrum Vleuterweide, het Maximapark, diverse sportfaciliteiten, bus en treinverbindingen, uitvalswegen A12/A2/A27/A28 richting steden als Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort.
Bekijk snel de foto’s van dit unieke woonhuis en bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging.

Woonomgeving/locatie:
De woning is gelegen in de populaire kindvriendelijke woonwijk “De Hoven” te Vleuterweide. Op loopafstand treft u diverse voorzieningen aan, zoals een winkelcentrum, scholen, sportverenigingen en kinderdagverblijven. Ook loopt u gemakkelijk het Maximapark met Het Lint in en is de Haarrijnse plas op fietsafstand. Tevens bent u in circa 25 fietsminuten in de binnenstad van Utrecht of binnen 15 fietsminuten in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.

Indeling:
U komt de woning binnen via de voortuin met aan de zijkant de eigen oprit met plaats voor een auto. Via de hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet, komt u in het riante woongedeelte welke is voorzien van een massief houtenvloer. Binnen valt direct de ruimte en de keurige afwerking op, net als de royaal en sfeervolle tuingerichte living met dubbele tuindeuren en ruime breedte van meer dan 8 meter door een zij-uitbouw. Een fraaie kamer-en-suite vormt de scheiding tussen de woonkamer en zij-uitbouw waardoor de zij-uitbouw gebruikt kan worden als werkkamer. In de zij-uitbouw is tevens een praktische inbouwkast met voldoende opbergruimte aanwezig.
De woonkamer met woonkeuken heeft een totale oppervlakte van circa 80 m². Een fijne en lichte woonkamer door het vele lichtinval door de grote raampartijen.

De aan de voorzijde gelegen open woonkeuken biedt veel werkruimte en is ideaal om heerlijke tijd met vrienden en familie door te brengen. Een heuse leefkeuken. De keuken is modern en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, combimagnetron en keramische kookplaat. De keuken is uitgerust in een moderne kleurstelling met losstaande designer koelkast en is in een hoekopstelling geplaatst.

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot drie mooie slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte met hangend toilet. De royale slaapkamer aan de voorzijde van circa 17 m2 bevindt zich over de volledige breedte van de woning. Aan de achterzijde nog eens twee ruime slaapkamers van circa 11 en 15 m2. De badkamer is strak afgewerkt met moderne wand en vloertegels en voorzien van een ruime inloopdouche, 2 persoonsligbad, wastafel en designradiator.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is voorzien van een volwaardige kamerindeling met twee mooie ruime slaapkamers van circa 16 en 17 m2. De slaapkamer aan de voorkant is voorzien van een dakkapel en heeft een ruime walk-in closet en ensuite luxe badkamer met inloopdouche, moderne wastafel en designradiator.
Een vlizo trap geeft toegang tot een vliering met veel opbergruimte.
Verder is er een separate afsluitbare wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en de droger, cv combi ketel en mechanische ventilatie.

Tuin:
De fraaie achtertuin heeft een gunstige zonligging op het noordwesten en biedt veel privacy. Deze is sfeervol ingericht en heeft diverse plantenborders en een extra berging. De tuin is ook bereikbaar via een achterom op eigen terrein.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar 2008;
- Woonoppervlakte ca. 197m²
- Perceeloppervlakte 251 m²;
- Toplocatie in Vleuterweide;
- Kindvriendelijk en groene woonomgeving;
- Fraaie architectuur;
- Diepe zonnige achtertuin op het noordwesten, met achterom eigen terrein;
- Eigen oprit
- 5 royale slaapkamers;
- Ruime woonkamer en leefkeuken
- Werkkamer op begane grond;
- Twee luxe badkamers;
- Alarminstallatie;
- Cv ketel Remeha Calenta HR 2016;
- Oplevering maart 2019.

Benieuwd wat deze woning voor u te bieden heeft? Kom gerust eens bezichtigen samen met uw NVM-aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

738 m³

Woonoppervlakte

197 m²

Perceeloppervlakte

251 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Mooie bouwstijl

 

Grote woning

 

2 badkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: