Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 495.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In De Balije ligt deze ruime en keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning met aangebouwde stenen garage, carport-, parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein, zonnige achtertuin op het oosten, drie (slaap-)kamers op de eerste verdieping en riante zolderverdieping met volop indelingsmogelijkheden.

Bouwjaar: 2005
Woonoppervlakte: 145m²
Inhoud: 600m³

Deze ruime woning ligt nabij voorzieningen zoals parken, winkels, openbaar vervoer, het oude centrum van De Meern en Vleuterweijde centrum. De uitvalswegen A-12 en A-2 zijn binnen enkele minuten snel en goed bereikbaar wat tevens geldt voor de stad Utrecht. Sportvoorzieningen zijn volop in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:
entree, hal met meterkast, toilet met fontein en toegang naar de ruime lichte woonkamer met trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van een houtkachel (Barbas) en een fraaie plavuizenvloer. De erker aan de voorzijde van de woning maakt de sfeer en de ruimte van de woonkamer compleet. Aan de achterzijde met zicht op de tuin is de riante leefkeuken gesitueerd. De luxe keuken is in een U-opstelling geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder eem 6 pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast, magnetron en rvs afzuigkap. Het aanrecht is voorzien van een zwart granieten aanrechtblad.
Het plafond van de beneden verdieping is geheel voorzien van glad stuukwerk, waardoor de keuken en woonkamer en keuken een moderne afwerking hebben gekregen.

1e Verdieping:
ruime overloop met toegang tot de separate toiletruimte, de geheel betegelde nette badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator, en 3 ruime slaapkamers. De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 16m², 11m² en 6m².

2e Verdieping:
Riante ruime zolder met dakraam, technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, cv-combiketel en mechanische ventilatie. De zolder biedt volop mogelijkheden voor twee ruime kamers en de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen.

Tuin: achtertuin ligt op het oosten, echter door de breedte en de naast gelegen garage is er voldoende zon in de tuin om heerlijk op één van de twee terrassen te kunnen zitten. Zomers heeft tot ongeveer 19.00u in de avond de zon in de tuin staan. De tuin beschikt over een buitenkraan en zonwering. Vanuit de tuin is de garage met elektra middels een loopdeur bereikbaar.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 145 m² exclusief garage;
- volledig geïsoleerd;
- twee buitenkranen;
- voorzien van alarm systeem;
- oplevering circa april 2019.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

213 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fantastische op maat gemaakte Ruitenberg keuken in enorme woonkeuken

 

Geweldige en rustige, sociale naaste buren

 

Vrijstaande huizen en park aan de achterzijde

 

Enorm genieten van onze Barbas houtkachel, verwarmt het hele huis

 

Schaatsen, vissen, zwemmen, wandelen in het Balije park op 100m

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's