Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 495.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit moderne appartement is gelegen in de gezellige P.C. Hooftstraat welke uitmond in het Vondelpark, dit bijzondere appartement met berging heeft een parkeerplaats op afgesloten terrein! Het appartement ligt op steenworp afstand van het Museumplein en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bouwjaar: 1905, woonoppervlakte: 52m².

Indeling: Entree deur met een messing bellentableau, luxueuze hal met gezamenlijke trapopgang. Via de voordeur op de eerste verdieping, komt u in de woonkamer van het appartement. Het hoge plafond in de woonkamer, de donkere houtenvloer en grote raampartijen geven dit appartement een elegante uitstraling. Tevens is het appartement voorzien van een fraaie elektrische haard. Aan de woonkamer grenst de openkeuken voorzien van verschillende inbouw apparatuur zoals een oven, koelkast en vaatwasser, de keuken is uitgevoerd in een hoog glans witte met zwarte kleurstelling en is tevens voorzien van een fraaie design radiator.
Via de gang komt u bij de moderne badkamer welke is voorzien van een douche cabine, zwevend toilet en wastafel. Het sanitair is uitgevoerd in de kleur wit en de badkamer voorzien van zwart tegelwerk. De badkamer heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Tevens treft u in de gang de slaapkamer, welke ook is voorzien van een grote raampartij.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1905

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

173 m³

Woonoppervlakte

52 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hoewel heel centraal en exclusief gelegen toch een heerlijk rustige straat. Dit is echt een oase van rust met musea, winkels etc op een steenworp afstand

 

De buurt kenmerkt zich door gezellige enthousiaste mensen van alle leeftijdsgroepen

 

Speciaal is dat het pand aan de achterkant een eigen afsluitbare parkeerruimte heeft.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's