Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woning:

Wonen op toplocatie! Ruimte, licht, uitzicht! Heerlijke zoninval gedurende de hele dag en al vroeg in het jaar kun je hier volop van zon en warmte genieten.
Op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex is dit goed onderhouden vierkamer hoekappartement met twee balkons en vrij uitzicht gelegen.

Het appartement heeft een plezierige indeling en een neutrale afwerking met lichte wanden en plafonds. Verder ligt er een nette laminaatvloer waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt! Met een ruime woonkamer met apart eetgedeelte, 2 balkons, een nette keuken en badkamer en 2 slaapkamers beschik je hier over voldoende leefruimte. In de onderbouw heb je nog een grote eigen berging.

Complex:
Het gehele complex is in 2011 gerenoveerd. Het dak is vervangen, de spouw is geïsoleerd en alle ruiten zijn vervangen voor HR++ glas. Hierdoor is er een zeer energiezuinige woning ontstaan met energielabel B (voorheen energielabel G).

Woonomgeving:
Het appartement is gelegen in het geliefde Bergkwartier, aan de rand van het bosgebied Klein Zwitserland. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen en speelveldjes in de directe omgeving. Daarnaast is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Het complete winkelaanbod van de Leusderweg is op loopafstand. De binnenstad van Amersfoort alsmede het NS-station zijn op 10 minuten fietsen gelegen. Ten slotte zijn diverse uitvalswegen in de directe nabijheid.
Kortom, een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

De indeling is als volgt:
Begane grond: zijentree met trapopgang en doorgang naar de bergingen. Via trapopgang betreedt u de entree van het appartement.

2e Verdieping:
Entree met cv-kast. Hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De lichte woonkamer heeft grote raampartijen waardoor het appartement heerlijk licht is. De woonkamer beschikt over een praktische vaste kast. Aangrenzend is de zit-/eetkamer gesitueerd. Vanuit dit vertrek is er toegang tot het balkon. Vanaf het balkon is er fantastisch uitzicht op een bosrijke omgeving!

De eenvoudige keuken is voorzien van voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een douche, wasmachineaansluiting en een wastafel. Naast de keuken zijn er twee ruime slaapkamers te vinden, een toiletruimte en de meterkast.

Kenmerken:
- bouwjaar 1958
- woonoppervlak 75 m²
- rustig gelegen in het groen
- energielabel B: het complex is grondig gerenoveerd
- lichte woonkamer en eetkamer
- 2 slaapkamers
- voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- servicekosten € 184,91 (appartement en berging)

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Door de ramen op het Oosten, Zuiden en Westen heb je in dit fijne, goed geisoleerde appartement altijd lekker veel licht. Als je 's avonds terugkomt van je werk kom je thuis in een behaaglijk aanvoelend huis, zelfs zonder dat je de verwarming overdag hebt aangehad. Overdag dan kan je de hele dag genieten van vogelactiviteit in het bos rondom het huis en 's nachts hoor je regelmatig bosuilen roepen!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1958

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

215 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's