Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit fijne vierkamerappartement aan de Lisdoddelaan in Krommenie heeft heel wat moois te bieden. Goede ligging, aan de ene kant het vrije veld, aan de andere kant een rustige straat met veel grond. Lekker veel woonoppervlak. Tachtig vierkante meter, verdeeld over een ruime, lichte woonkamer en drie slaapkamers. Dat biedt perspectief op een geheel eigen indeling. Die vrijheid krijg je erbij!
In alle leefvertrekken ligt een fraaie laminaatvloer. Alleen toilet en badkamer zijn betegeld. Op het beschutte balkon ligt aangenaam kunstgras. Hier geniet je van de middagzon totdat deze onder gaat.

Indeling:
Begane grond: hoofdentree met bellentableau en intercom, brievenbussen. Separate berging voor de fiets of scooter. Trappenhuis en liftinstallatie (ideaal met de zware boodschappen).

Tweede etage: centrale hal en galerij.

Appartement: entree en hal. Meterkast (de groepen zijn twee jaar geleden nog vernieuwd). Keuken met keurig houtlook blok met bovenkasten. In werkblad gebouwde gaskookplaat met daarboven een wasemkap. De aansluiting voor de wasmachine, of een vaatwasser, is hier ook. De opstelling van de CV-installatie (2014) is weggewerkt in een aparte kast. Vanuit de hal bereik je het vrolijk betegelde toilet. Daarnaast de geheel betegelde badkamer met luxe wastafelmeubel, met veel kastruimte en een spiegel, en de douche. Slaapkamer met openslaande deur naar balkon en veel daglichtinval. Net zo lichte woonkamer met grote raamoppervlak.
De hal leidt verder naar de tweede en derde slaapkamer.

Bij gezamenlijk bezit hoort gedeelde verantwoordelijkheid. Het gebouw en de omringende gronden horen in optimale staat te worden gehouden. Daarvoor zorgt de Vereniging van Eigenaren (VvE). Bij dit appartementengebouw wordt dat professioneel geregeld, dat geeft een gerust gevoel dat de maandelijkse bijdrage op de juiste wijze worden aangewend. Zo wordt gespaard voor groot onderhoud. Afgelopen jaar zijn de buitenkozijnen nog geschilderd. Over kleine en grote reparaties aan het gebouw en de gemeenschappelijke installaties, zoals de lift, hoeven de bewoners zich geen zorgen te maken. Dat wordt geregeld. Alle eigenaren treden toe tot deze actieve en gezonde VvE.

De Lisdoddelaan ligt in de Krommeniese kruidenbuurt. Altijd een gewilde woonomgeving, ook voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen. In deze appartementengebouwen wonen gezinnen, jongeren maar ook ouderen. Zij hebben gekozen voor het gemak en comfort van een flat, wel met liftinstallatie en berging op de begane grond. Parkeren kan ook rond het gebouw. Door de originele indeling van de appartementen, met meerdere slaapkamers, vinden ook gezinnen hier hun weg. De kinderen spelen lekker beneden in het speeltuintje, gaan lekker zwemmen in het nieuwe Crommenije of zoeken het avontuur in het vrije veld op.
School, sport en spel zijn dichtbij. Net als supermarkt, station en snelweg. van de bushalte tot de Albert Heijn en de verswinkels, binnen vijf minuten lopen of fietsen sta je eigenlijk overal waar je wil of moet zijn.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 80 m2;
- inhoud 246 m3;
- actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 160,=;
- eigen CV-installatie (2014);
- berging op de begane grond;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb 10 jaar lang in dit huis gewoond. Het kleinschalige is heel fijn. De mensen in de flat zijn vriendelijk en toegankelijk. Hele fijne buren. Het licht in de woonkamer is bijzonder mooi, zo ook in de grote slaapkamer. Ik heb erg genoten van de luxe van de ruimte. Voor mij alleen zelfs ruimte teveel. Het huis heeft een goeie energie. Er is in dit huis veel gemediteerd. Er zijn zelfs yogalessen gegeven.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

246 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

het is hier heerlijk rustig. En het licht en de energie in mijn huis is heel fijn!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's