Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het betreft hier een bieden vanaf prijs

Op de derde verdieping van het kleinschalige, stijlvolle appartementengebouw ‘Korenstaete’ kun je de trotse eigenaar worden van een goed onderhouden driekamerappartement met garagebox, moderne keuken, mooie badkamer en een ruim balkon aan de zonkant van het gebouw. Het appartement is gelijkvloers en er is een lift in het gebouw; trappenlopen behoort tot het verleden. De bewoners hebben jarenlang genoten van de mooie lichtinval, het uitzicht op jachthaven en 's winters tot aan de IJsselbrug.

In de directe omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig: winkels, een grote supermarkt, speciaalzaken, scholen en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. De woning ligt aan de rand van het centrum van Zutphen; zo kun je lopend naar je favoriete restaurant en het treinstation is maar tien minuten lopen. De woonomgeving met veel groen en water is een prachtige plek om te wonen; het kan zomaar uw nieuwe thuishaven worden.


Indeling:

Appartementengebouw:
Het gebouw heeft een keurig verzorgde, afgesloten centrale entree. Keurig tapijt op de vloer, schilderwerk in een lichte kleur en via de trap of lift kun je het souterrain en de woonverdiepingen bereiken.
In het souterrain heb je de beschikking over een garagebox met een op afstand bedienbare toegangsdeur. Aan bezoekers is ook gedacht; op het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw zijn plekken beschikbaar.

Derde verdieping:
Via de trap of lift kom je op de derde verdieping; hier is de entree van dit leuke appartement. De hal is lekker ruim en speels vormgegeven; het keurige schilderwerk en de mooie pvc-vloer vallen direct op.
Aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer met open keuken. Gezellig en huiselijk; zo kan deze leefruimte het best omschreven worden. De grote ramen zorgen voor prettig lichtinval en de leefruimte is goed in te delen met een zit- en een eethoek. Het vrije uitzicht en de grote hoeveel privacy zijn kenmerken die dit appartement zeer aantrekkelijk maken.
De moderne open keuken heeft een U-vormige opstelling met brede lades en alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer.

Dit instapklare appartement heeft twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met een ligbad, inloopdouche, toilet en een brede wastafel met twee kranen, een spiegelkast met verlichting en een flink bergmeubel. Er is een tweede toilet; deze zit in een aparte ruimte die je vanuit de hal kunt bereiken. De kleurstelling straalt luxe uit en is tijdloos mooi.
Tenslotte is er de inpandige berging met de opstelling van de cv-ketel (in 2016 vernieuwd), de aansluitingen voor de wasmachine en droger en je hebt verrassend veel bergruimte.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer kom je op het ruime balkon; een plek waar je met meerdere mensen lekker buiten kunt zitten. De ligging ten opzichte van de zon is perfect; hier kun je een groot deel van de dag genieten van de zonnestralen. De achterliggende bebouwing is een merendeels een stuk lager waardoor je ver kunt kijken; aan één kant zie je zelfs het water van de IJssel.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden, volledig geïsoleerd appartement uit 2006;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (2016);
- Het schilderwerk aan de binnenzijde is in 2017 gedaan;
- Binnen zonwering is recentelijk vernieuwd.
- Ruim balkon/dakterras van 13 m2

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

291 m³

Woonoppervlakte

93 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht, vlak bij de stad, jachthaven en IJsselboulevard

 

Altijd parkeergelegenheid voor bezoek

 

Geen geluidsoverlast van verkeer of buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's