Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Noorderlicht 73 te Amersfoort
Wonen wordt weer bijzonder in deze opvallend ruime woning. Of u nu ’s ochtends vanaf uw terras de dag ziet beginnen of in alle rust van een mooie avond aan het water zit te genieten, thuis zijn is hier het mooiste dat er is. Hier woont u in een van de meest groene en water rijke wijk van Amersfoort. Doordat de wijk gelegen is tegenover de polder van Hoogland-West, zijn er ook veel wandelmogelijkheden. Als wandelen niet genoeg is, dan loopt u ook nog binnen 5 minuten naar alle sportvoorzieningen in de wijk, zoals voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, fitness en een 9-holes golfbaan.

De woning
Dit woonhuis is gelegen in de wijk Nieuwland, een moderne en gezellige wijk met veel voorzieningen zoals scholen en een goed winkelcentrum. Dit woonhuis is sfeervol en fraai afgewerkt met hedendaagse voorzieningen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Al bij binnenkomst zult u het gevoel hebben dat het om een bijzondere woning gaat. Een duidelijk doorgevoerde stijl draagt zorg voor een intiem en sfeervol leefklimaat.

De begane grond
Waar van origine een slaapkamer is gesitueerd op de begane grond, heeft de huidige eigenaar een prachtige werkkamer gecreëerd. Saillant detail is de schuifpui die u toegang geeft tot het zonnige en ruime terras aan het water, maar ook zorgt voor een fraai daglichttoetreding. De kamer kan gebruikt worden als slaapkamer, werkkamer of praktijkruimte en met enkele aanpassingen is zelfs dubbele bewoning mogelijk.

Doordat het hier een drive-in woning betreft beschikt de woning over een ruime inpandige garage met een elektrische deur. Doordat er twee auto's op de oprit voor de woning kunnen staan, is deze ruimte bij uitstek geschikt voor het opbergen van uw spullen. De ruimte is voorzien van elektra en verwarming. Een wateraansluiting is makkelijk te realiseren.

De eerste verdieping
Dankzij de opzet van deze woning bevindt de woonkamer zich op de eerste verdieping en doordat aan de achterzijde de woningen pas aan de andere kant van het water en de weg gelegen zijn, heeft u hier een hoog privacyniveau. De U-vormige woonkamer heeft duidelijk twee gezichten, want aan de achterzijde treft u het zitgedeelte vanwaar u heerlijk weg kunt kijken. Het eikenhouten parket zorgt voor een warm en sfeervol woonklimaat.
De woonkamer loopt over in een eetgedeelte en aan de voorzijde van dit heerlijke woonhuis treft u de ruime open woonkeuken.
De combinatie van een ruime eethoek en de aanwezige inbouwapparatuur van de keuken, zullen garant staan voor lange, gezellige diners, waarbij het zitgedeelte een fijne plek is voor het nagenieten.
Ruimte en licht en design gaan volledig in elkaar op en creëren een sfeer van leven, ontspannen en gezelligheid!

De tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De term ‘Master Bedroom’ mag voor de slaapkamer aan de voorzijde zeker worden gebruikt, want deze slaapkamer is over de gehele breedte van het huis. Aan de achterzijde treft u de overige twee slaapkamers aan. Een fraai detail zijn de twee lichtkoepels, waardoor én de gang én de badkamer van daglicht zijn voorzien, ondanks het platte dak!
De badkamer is voorzien van alle gemakken, zoals een ligbad, douche en dubbele wastafel. Het tweede toilet is apart in de gang en hier is tevens een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Omgeving
Dicht bij / in de buurt van de A 1 met alle belangrijke aansluitingen naar onder andere Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Maar ook binnen 15 fietsminuten naar het oude stadscentrum van Amersfoort of via de bushalte om de hoek met de bus naar het stadscentrum of Centraal Station. Maar ook bent u met een paar minuten fietsen in Hoogland of het pittoreske vissersdorp Spakenburg.

Als u ook wilt beleven wat wonen zo bijzonder kan maken nemen wij graag de tijd om samen met u deze woning te bezichtigen.

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
- veel woonruimte
- inpandige garage
- oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's
- 4 slaapkamers
- loopafstand van het winkelcentrum
- complete badkamer en keuken
- eikenhouten vloer gelakt in 2017 en 2018
- schilderwerk buitenzijde 2017
- ideaal geschikt voor kantoor of praktijk aan huis of dubbele bewoning of mantelzorg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

480 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

101 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

19 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

redelijke rustige ligging, in vergelijking met heel veel andere woningen ruimtelijk opgesteld ( niet op elkaar gebouwd) en alle faciliteiten op het gebied van sporten, groen, wandelen, scholen winkels enz enz. goede en filevrije uitvalmogelijkheden. overa

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's