Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim wonen, werken aan huis, perfect onderhouden en duurzaam dankzij zonnepanelen; deze vrijstaande woning met aangebouwde garage/berging en onder architectuur aangelegde tuin zal je aangenaam verrassen. Behalve een ruime woonkamer met mooie keuken heb je op de begane grond de beschikking over een kantoor-/praktijkruimte; boven zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer met bubbelbad én aparte douche. Jarenlang hebben de bewoners hier met ongelofelijk veel plezier gewoond en goed voor hun woning gezorgd; nu is de tijd aangebroken dat deze mooie plek wordt doorgegeven aan nieuwe bewoners.

De woning staat in een rustige straat met vrijstaande woningen op ruime kavels. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer waardoor de rust overheerst; toch woon je vlakbij meerdere basisscholen en twee winkelcentra. De bebouwing in de wijk is gevarieerd; het zorgt voor dynamiek qua leeftijd en veel gezelligheid. Binnen een paar minuten rij je de N348 op met goede aansluitingen binnen én buiten de stad Zutphen.


Indeling:

Begane grond:
Via de oprit kom je bij de overdekte entree van deze verrassende woning. De aansluitende hal geeft toegang tot de woonkamer, de aangebouwde garage/berging en de nette toiletruimte met fonteintje. De diagonaal gelegde plavuizen vloer en de open hardhouten trap in de hal versterken het gevoel van ruimte.

De speels vormgegeven woonkamer heeft veel lichtinval dankzij de grote ramen en de brede schuifpui. De bewoners hebben het mooie contact met de tuin altijd als zeer prettig ervaren en de leefruimte is goed in te delen met een grote zithoek en een lange eettafel waar je met vrienden en familie kunt eten. Zoek je een speelplek voor de kinderen of speel je piano? Deze woonkamer biedt alle ruimte die je nodig hebt.

Aan de voorzijde is de gezellige keuken, helemaal ingericht volgens de huidige trends met een spoeleiland, brede lades en een apparatenwand. De werkbladen zijn van graniet en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, stoomoven, vaatwasser, Quooker, koelkast en een vriezer. Naast de keuken is de kantoorruimte; een fijne plek om te werken, te studeren of een plek voor je hobby’s.

Aan de linkerzijde van de woning is de aangebouwde garage/berging van 8 meter diep met openslaande houten deuren aan de voorzijde. De betonnen vloer heeft een epoxy coating en aan de achterzijde is een deur naar de achtertuin. Vanuit de garage heb je toegang tot een praktische wasruimte annex berging met de opstelling van de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Je ziet de kwaliteit; de houten binnendeurkozijnen en de nette laminaatvloer zijn elementen die direct opvallen. De masterbedroom is aan de voorzijde en heeft een grote inloopkast; de ruimte in deze kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en twee nachtkastjes. Vanuit de tweede en derde slaapkamer kijk je naar de mooi aangelegde achtertuin en heb je veel bergruimte achter de deuren in de schuinte van het dak. De badkamer heeft alles wat je zoekt; een bubbelbad bij het dakraam, een aparte douche, toilet, wandradiator en een wastafel. Mooie, tijdloze kleuren zorgen ervoor dat je aan deze badkamer nog veel plezier gaat beleven.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap heb je toegang tot de bergvliering met een nokhoogte van bijna twee meter.

Exterieur:
Rondom de woning is een goed onderhouden, onder architectuur aangelegde tuin waar je veel privacy ervaart. De brede oprit is geschikt voor meerdere auto’s en de strakke hagen zijn goed bijgehouden.
In de achtertuin staat het grote terras centraal; direct grenzend aan de natuurlijke vijver met waterplanten en lelies. De tuin is op het zuidoosten georiënteerd; hier kun je gedurende een groot deel van de dag in de zon of de schaduw zitten. Helemaal achterin de tuin staat een in 2017 gebouwde berging; ideaal voor je tuingereedschap. Het gazon en de diverse beplanting in de borders maakt het plaatje meer dan compleet; hier hoef je niet eindeloos te tuinieren in je spaarzame vrije tijd.

Bijzonderheden:
- Aangenaam wooncomfort dankzij de goede isolatie;
- De hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas, de ramen op de bovenverdieping hebben insectenhorren;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (december 2016)
- Vloerverwarming op vrijwel de gehele begane grond;
- Het ventilatiesysteem is in december 2016 vernieuwd;
- De zonnepanelen (januari 2017) zorgen voor een duurzame toekomst en een lagere energierekening;
- Dankzij het Hanson stofzuigsysteem (in de bijkeuken) is de woning eenvoudig schoon te maken;
- Grondwaterpomp in de achtertuin.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

623 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

535 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

410 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Grote huiskamer en een tuin met veel zon.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's