Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet!!

Wat een leuk 3-kamerappartement is dit toch. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het geliefde appartementencomplex "Erik Satie" in de wijk Rijkerswoerd. Het is helemaal afgewerkt naar de eisen van deze tijd. Het appartement heeft een fraaie laminaatvloer, strakke wandafwerking en een ruim en zonnig balkon met heerlijk uitzicht!

Indeling
Begane grond:
Afgesloten gezamenlijke entree met bellenbord en intercominstallatie, ruime hal die toegang biedt tot de lift en de trap naar de diverse verdiepingen…

2e verdieping:
Via de galerij kom je de hal binnen. Aan de linkerkant is het fraaie toilet in de trendy kleurstelling te vinden. Daarnaast is er een meterkast en een grote dubbele schuifdeurkast (ideaal als opbergmogelijkheid) te vinden, Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer. Direct daarnaast is de badkamer. De badkamer is zeer fraai en luxe te noemen en heeft een ligbad en badkamermeubel, Via de hal ga je naar de woonkamer. De woonkamer is royaal en heeft veel lichtinval en een doorloop naar de keuken, De keuken is netjes en in een witte kleurstelling uitgevoerd. Het heeft de navolgende apparatuur: koel-/vriescombinatie, combi-oven, afzuigkap en gaskookplaat. Vanuit de keuken is er een deur naar een ruimte waar de cv-ketel staat en de ruimte is tevens in gebruik als berging. Vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer toegankelijk. In deze slaapkamer zit een grote inbouwkast over de gehele breedte van de slaapkamer. Via de woonkamer is er ook toegang tot het balkon.

Balkon:
Het balkon heeft een heerlijke ligging op het westen (avondzon, ideaal voor werkende mensen), heeft een vrij uitzicht en is over de gehele breedte van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
+ fraaie laminaatvloer
+ strakke wanden
+ groot en zonnig balkon
+ gezonde V.v.E.
+ trendy sanitair
+ mooie keuken
+ servicekosten € 125,00 per maand
+ aparte berging op de begane grond

Omgeving:
Op de rand van stad en natuur gelegen in de wijk “Rijkerswoerd”. De lichte kleurstelling en de ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit mede tot een gewilde woonomgeving. Mede, want op korte loopafstand zijn het winkelcentrum Rijkerswoerd en winkelcentrum Kronenburg, verscheidene scholen, kinderopvang, openbaar vervoersvoorzieningen en het ‘Zeegbos’ aanwezig. Diverse belangrijke uitvalswegen in de directe omgeving waaronder de Pleyroute naar Arnhem Noord, A15, de A325 en de A50 zijn snel te bereiken.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Dr. Willem Dreessingel 275 is onze eerste woning die wij samen hebben gekocht. Ons grote avontuur is hier begonnen. Nadat we het helemaal hebben verbouwd en ingericht naar onze smaak konden we hier heerlijk wonen. We hebben er 5 jaar met heel veel plezier gewoond! Het is een ideale en heerlijke starterswoning. Het allerfijnste is toch wel dat je na een lange dag werken heerlijk op het balkon kan zitten in de heerljike avondzon! Je wordt bijna iedere avond getrakteerd op een mooie lucht! (zie foto's) Ook de ligging is heel erg fijn. Er is een winkelcentrum dichtbij, je bent binnen 15 minuten in de stad en ook de snelweg is dichtbij. Erik Satie is een fijn en rustig appartementencomplex met een gezondeVVE. Ieder jaar een vergadering en voor vragen kun je altijd terecht bij het bestuur.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

216 m³

Woonoppervlakte

69 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groot balkon

 

Kindvriendelijke buurt

 

Recent vernieuwd (nieuwe keuken/toilet/badkamer)

 

Fijne ligging (dichtbij winkelcentrum/stad/bos en snelweg)

 

Rustig appartementencomplex

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's