Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen op een rustige locatie, nabij alle voorzieningen in een keurig onderhouden tussenwoning? Deze fraaie tussenwoning heeft een ruime indeling en een goede afwerking. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, een ruime zolder op de tweede verdieping, waarvan tevens een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. De woning is gelegen in de wijk “’t Hofke” en alle voorzieningen zoals winkels, natuurgebied en scholen zijn op korte afstand bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer en stucwerk wanden. Toilet (2016) met tegelvloer, betegelde wanden, inbouwreservoir met hangcloset en fonteintje. Meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting). Woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. De woonkamer is voorzien van een praktisch trapkast, airco en rolluiken aan de voor- en achterzijde. Open keuken aan de achterzijde in L-vorm met inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat en afzuigkap, spoelbak, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Toegangsdeur naar achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. De laminaatvloer op de 1e verdieping is in 2016 geheel vervangen. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer. Slaapkamer 2 aan voorzijde met laminaatvloer. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer (2012) met dubbele wastafel in meubel, grote inloopdouche, hangcloset en radiator.

2e VERDIEPING:
Open ruimte met vinyl vloer. Opstelling cv-combiketel (Remeha, bouwjaar 2013), unit mechanische ventilatie, wasmachine-aansluiting, 2 Velux dakramen en bergruimte. Een vierde slaapkamer kan hier makkelijk gerealiseerd worden.

TUIN & BERGING:
Keurig aangelegde achtertuin met zonneluifel aan de achterzijde van de woning. De tuin is geheel bestraat met tegels in terracotta kleur en voorzien van borders met beplanting aan beide zijden. Geheel omheind en voorzien van een achterom en buitenkraantje. Stenen berging met elektra.

ALGEMEEN:
- Keurig onderhouden tussenwoning gelegen op een rustige locatie.
- De woning is gelegen in de wijk “’t Hofke” en alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op korte afstand bereikbaar.
- In 2016 is de laminaatvloer op de eerste verdieping geheel vervangen.
- De rolluiken op de begane grond zijn in 2014 geplaatst.
- In 2014 zijn de ramen op de eerste verdieping voorzien van dubbel glas.
- De cv-combiketel is in 2013 vervangen.
- De badkamer is in 2012 vernieuwd.
- Het toilet is in 2016 vernieuwd.
- Woonoppervlakte: 112 m².
- Inhoud: 372 m³.
- Perceeloppervlakte: 141 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

372 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

75 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's