Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 190.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 190.000,= K.K.

Ruim 5-kamerappartement op de bovenste verdieping met riant balkon.

Keurig, licht en ruim appartement op de achtste verdieping. Een royale woonkamer, separate keuken, maarliefst vier slaapkamers en een zeer ruim balkon zijn in het kort de kenmerken van dit nette appartement.

Dit appartementencomplex is gelegen in een woonwijk met groen-/speelvoorzieningen en heeft een ruime opzet van hoog -en laagbouw. Het complex is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo stopt ook de directe busverbinding naar Schiphol schuin tegenover het complex. Winkelcentrum de Herenhof voor uw dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand van het appartement.

Bent u opzoek naar een appartement met een centrale ligging en een zee aan ruimte? Dan is het zeker de moeite waard om een afspraak te maken om dit appartement te bekijken.

Begane grond
Afgesloten entree, bellentableau en brievenbussen met elektrische schuifdeur.
U kunt de galerij bereiken via het trappenhuis of de lift.

Op de begane grond eveneens de fietsenberging. De berging heeft twee openslaande deuren naar de straat waardoor deze ideaal is voor het stallen van uw fietsen, scooter of motor. De afmetingen van de berging zijn 2,71 bij 2,38 m.

Achtste verdieping
Via de galerij komt u binnen in het appartement. Vanuit de tochtportaal kunt u de eerste slaapkamer bereiken en de hal. De ruime hal geeft u toegang tot bijna alle vertrekken.

De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De grote raampartij zorgt voor veel licht in de woonkamer. De woonkamer is keurig afgewerkt met een nette wandafwerking en een laminaatvloer. Zowel het balkon als een ruime slaapkamer zijn vanuit de woonkamer te bereiken.

Het balkon is gelegen op het oosten. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon. Het balkon is erg ruim waar u gemakkelijk een eet- en zithoek kunt creëren.

De in 2015 geplaatste keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de keuken heeft u een fraai uitzicht over de weilanden en ziet u zelfs Leiderdorp en Leiden. De keurige keuken is afgewerkt met verschillende inbouwapparatuur waaronder:
- een 4-pits gaskookplaat,
- combi-oven en
- koelkast met vriesvak.

Aan de achterzijde van het appartement liggen twee slaapkamers waarvan één ruime masterbedroom en hier bevindt zich een vaste kast.

De badkamer is in 2018 gerenoveerd. De badkamer is keurig afgewerkt met een grijze tegelvloer, witte wandtegel en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Naast de badkamer bevindt zich een separate toiletruimte met een handwasbakje en vrijhangend toilet. In 2015 is de toiletruimte gerenoveerd.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 159,85 per maand (2019). Voor het collectieve verwarmingssysteem betaalt u een voorschotsbijdrage van € 86,75 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“2015 nieuwe keuken en toilet 2018 badkamer renovatie”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

331 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's