Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 995.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXUEUS PENTHOUSE OEGSTGEEST

Naast kasteel Poelgeest gelegen riant en luxueus penthouse op de 4e verdieping met groot terras op het westen en uitzicht op Oegstgeest, Leiden en Warmond. Prachtig wonen in een waterrijke omgeving aan de Haarlemmertrekvaart, vlakbij de gezelligheid van Leiden, Jachthaven Poelgeest en centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de badplaatsen Katwijk en Noordwijk.

Bouwjaar 2007, woonoppervlakte 249m², inhoud 660m³, terras 97m², berging 9m², 2 parkeerplaatsen in parkeerkelder.

Hoofdentree met videofooninstallatie, centrale hal met lift en trappenhuis.

Grote centrale hal met lichtkoepel, garderobe, gastentoilet met fontein, bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en meterkast met waterontharder installatie.

Vanuit de hal via grote glazen deuren heeft men toegang tot de ruime woon en eetkamer en luxe open keuken met kookeiland en diverse luxe inbouwapparatuur zoals een wijnkoelkast. De vloer van dit royale vertrek is voorzien van zowel massief teak parket alsmede Travertin marmer met marmeren plinten.
Het penthouse is verder voorzien van een Boley hout gestookte openhaard, domotica verlichting in de woonkamer, vloerverwarming in gehele woning en alarminstallatie.

Masterbedroom met schuifpui en terras, royale inloop kast en eigen badkamer met ligbad, regen douche, wastafel met bijpassend meubel en toilet.
Tweede slaapkamer/studeerkamer met schuifpui en terras, derde slaapkamer en separaat badkamer met bad, douche en wastafel. Alle vloeren in de slaapkamers en een gedeelte van de woonkamer, zijn voorzien van massief teakparket.

Het royale zonneterras met diverse zithoeken, gericht op het westen, is toegankelijk vanuit de masterbedroom, de tweede slaapkamer èn woon en eetkamer.

Bij het penthouse behoren twee parkeerplaatsen (naast elkaar) en een berging in de parkeerkelder, welke toegankelijk zijn via de lift dan wel trappenhal. Het grootste gedeelte van het appartementen complex is voorzien van automatische draaideuren.


Vraagprijs € 995.000 k.k.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

660 m³

Woonoppervlakte

249 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Schuifpui, Alarminstallatie, Rookkanaal, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Stille buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's