Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Veenderij 13 te Nieuwkoop
Kijk ook op deveenderij13.nl !

Goed onderhouden eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein, diepe tuin met vrij zicht aan de achterzijde

- Heipalen voor een eventuele uitbouw zijn al aanwezig;
- Deze woning beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers;
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
- Gelegen op een kindvriendelijk woonerf, op loopafstand van winkels
- Veilige fietsroute voor kinderen naar de scholen

De woning is gelegen in een autoluwe, kindvriendelijke straat. Deze ruime gezinswoning ligt in Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels en eetgelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plek om naartoe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken.

Begane grond
Entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en tot slot toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een praktische vaste trapkast. Heeft u toch liever een iets grotere woonkamer? Geen probleem! Doordat er al 3 heipalen aanwezig zijn is een uitbouw eenvoudig te realiseren. Doordat de tuin diep is, blijft er meer dan voldoende tuin over! Aan de voorzijde van de woning is de hoekkeuken gesitueerd.

De verzorgde tuin aan de achterzijde grenst aan het water en heeft een prettig, vrij uitzicht. De tuin zelf is sfeervol aangelegd en ligt op het noordwesten voor de heerlijke middag- en avondzon. De tuin heeft een lengte van maar liefst 12,50 meter, waardoor er zeker mogelijkheden zijn om de woning nog uit te bouwen.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De kleinste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een dakkapel en de grootste slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een nieuw Velux dakraam (2017). De badkamer beschikt over een ligbad, douche, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
De voorzolder is ruim van afmeting en heeft dankzij de ingebouwde kasten veel opbergruimte. Verder bevinden zich hier een Veluxraam, CV-opstelling (2017) en de wasmachineaansluiting. Via een vlizotrap bereikt u nog een bergvliering over de gehele breedte van de woning (1,50 meter hoogte). De zolderkamer en is uitermate geschikt als 4e slaapkamer of bijvoorbeeld een werkkamer. Deze kamer beschikt over een Velux balkonvenster (2003) waardoor er veel daglicht binnen treedt en heeft u een prachtig uitzicht!

Indien u op zoek bent naar een ruime en nette eengezinswoning, aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben bijna twintig jaar met veel plezier gewoond op De Veenderij 13. Nu we voor ons werk niet meer in de Randstad hoeven te zijn, gaan wij dichterbij onze familie wonen. We gaan vooral het contact met de buren missen, onze fijne tuin en het gezellige centrum van Nieuwkoop.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

De woning ligt op een woonerf zonder doorgaand verkeer. Daardoor is er vlakbij huis veel veilige speelruimte voor kinderen. De Veenderij is een buurtje waar veel kinderen van verschillende leeftijden wonen. Daardoor is er altijd wel een speelkameraadje in

 

De tuin heeft een ruim terras; de ligging van het terras is zodanig dat je lekker in het zonnetje kunt zitten tot de zon ondergaat. Daarentegen kun je ook lekker in de schaduw zitten als het te warm is. De tuin is verder groot genoeg voor speeltoestellen

 

Er wonen vriendelijke mensen van allerlei leeftijden. Ook worden er gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een buurtbarbecue.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's