Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 729.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aagjesboomgaard 4 te Vleuten

Heerlijk ruime en zeer goed onderhouden vrijstaande woning (ca. 165 m2 woonoppervlakte / bouwjaar 1996) gelegen op 451 m2 eigen grond, voorzien van kelder, zonnige tuin rondom en parkeergelegenheid op eigen terrein. In 2017 is de gehele begane grond verbouwd en vernieuwd. Hierbij moet u denken aan nieuwe wand en vloerafwerking, vloerverwarming, een nieuwe keuken en als klap op de vuurpijl is de woning voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond!

OMGEVING:
De woning is gelegen in de “groene” kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk “De Tol” te Vleuten op een aantrekkelijke, verkeersluwe locatie. De Tol is in de jaren negentig gebouwd met veel aandacht voor energiezuinigheid. Zoals de naam van de straat al doet vermoeden: op de plek waar vroeger boomgaarden stonden. Die zijn trouwens nog steeds te vinden direct naast het huis. Het Máximapark en de Haarrijnseplas liggen op steenworpafstand. De wijk heeft eigen scholen en de A2 is goed bereikbaar. Overige voorzieningen vindt u in overvloed in de dorpskern van Vleuten en het hart van Vleuterweide.

WONING IN DETAIL
Begane grond:
Via de eigen oprit bereikt u de entree van de woning, welke zich bevindt onder een veranda, die de hele breedte van de woning beslaat. In de hal vindt u de meterkast, de toegang tot de ruime kelder (15m2) de toilet met fontein (2014), deur naar de woonkamer en de garage.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de hoogwaardige afwerking op. De living is royaal en licht te noemen, voorzien van vloerverwarming met zoneverdeling, een fraaie gashaard, grote glaspartijen en grote schuifpui met hor naar de tuin. De lichte keuken (2017) is voorzien van diverse (Siemens en Miele) inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer met badkamer ensuite en deur (met hor) naar de tuin. De badkamer beschikt over een toilet, royale inloopdouche met rainshower en wastafelmeubel. De slaapmogelijkheid op de begane grond is een uniek detail in deze woning. U zou deze ruimte ook uitstekend kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld praktijkruimte met de aparte ingang via de zijtuin. Zowel de badkamer als slaapkamer zijn gerealiseerd tijdens de verbouwing in 2017.

Tuin:
Deze heerlijke besloten tuin is gelegen op het zonnige oostzuidwesten. Dit betekent dat u hier de gehele dag van de zon kunt genieten. De tuin is onder architectuur aangelegd, voorzien van meerdere terrassen, bloemborders en groene erfafscheiding. De hoeveelheid privacy is uniek. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een oprit met twee parkeerplaatsen naast elkaar.

Eerste verdieping:
Ruime lichte overloop. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de royale (ca. 27 m2) masterbedroom (voorheen 2 slaapkamers), voorzien van mooie grote ramen die uitkijken op de groene omgeving. Liever 4 slaapkamers op de eerste verdieping? Geen probleem! U kunt de masterbedroom gemakkelijk weer opdelen in twee royale (slaap)kamers.

Aan de voorzijde zijn nog eens twee volwaardige slaapkamers gesitueerd, waarvan één kamer op dit moment in gebruik is als kantoor-/werkruimte. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt. De complete en luxe badkamer (vernieuwd 2014) is voorzien van een toilet, douche met rainshower, vaste dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming. Vanaf de overloop is de vliering met vlizotrap bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN VAN DE AAGJESBOOMGAARD 4
- Woonoppervlakte: ca. 165 m2;
- Perceeloppervlakte: 451 m2 eigen grond;
- Bouwjaar 1996;
- Begane grond in 2017 verbouwd zodat de woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, 5 pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven en close-in boiler;
- Heerlijke tuin rondom waar u de gehele dag van de zon kunt genieten;
- Drie zonneschermen aan de woning, waarvan twee elektrisch bedienbaar;
- Twee parkeerplekken op de oprit (naast elkaar);
- Verwarming- en warmwatervoorziening middels CV-installatie (IthoDaalderop CW6 uit 2010, jaarlijks onderhouden);
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2017;
- Woning voorzien van HoneyWell Evohome zodat u de temperatuur in iedere ruimte apart kunt regelen;
- Woning voorzien van waterontharder en alarminstallatie;
- Woning beschikt over een kelder én een verwarmde, geïsoleerde garage met elektrisch bedienbare segmentdeur;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw NVM-aankoopmakelaar mee!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

751 m³

Woonoppervlakte

166 m²

Perceeloppervlakte

451 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Aangebouwd hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Gezellige buren

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig

 

Op steenworp van het mooie Maximapark. Dichtbij de Haarrijnseplas. Dichtbij het karakteristieke Haarzuilens en het kasteel.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's