Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 559.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE VRIJSTAAND WOONHUIS GEBOUWD IN DE STIJL VAN DE JAREN 30 MET GARAGE GELEGEN IN DE NIEUWBOUWWIJK "REPELAKKER" OP KORTE AFSTAND VAN DORPSKERN MET WINKELS EN SCHOLEN.

Deze woning is gebouwd in 2017. De totale inhoud van de woning bedraagt 957 m³ met een woonoppervlakte van maar liefst 239 m², overige inpandige ruimte van 22 m² (=garage) en gebouwgebonden buitenruimte van 18 m² (=overdekt terras en luifel bij voordeur). Het perceel heeft een mooi formaat en is 500 m² groot. Voor de woning kunt u op eigen terrein 2 auto's parkeren en aan de achterzijde heeft u een flinke tuin. De woning is luxe en hoogwaardig afgewerkt met kwalitatief goede materialen. Uiteraard zijn vloeren, dak, gevels optimaal geïsoleerd en zijn de hardhouten kozijnen voorzien van het HR++ beglazing, een energielabel-A-woning. De gehele woning wordt verwarmd middels vloerverwarming. ECHT EEN HEERLIJKE EIGENTIJDS AFGEWERKTE GEZINSWONING DIE VAN ALLE GEMAKKEN IS VOORZIEN.

Omschrijving:
U komt binnen in een royale hal met meterkast en trapopgang naar boven. Vervolgens komt u in de woonkeuken met aansluitend de woonkamer, totaal 66 m² groot. De woonkamer heeft een erker aan de straatzijde, is voorzien van een sfeervolle gashaard en heeft een schuifpui aan de achterzijde welke toegang biedt naar het overdekte tuinterras. De luxe woonkeuken is royaal opgezet met kookeiland en is van alle gemakken voorzien (gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, stoomoven, koelkast, vaatwasser en Cooker). Hier is ruimte voor een grote eettafel en een schuifpui biedt ook direct toegang tot het tuinterras. Via schuifdeuren is er toegang tot een speel-/werkkamer aan de voorzijde van het huis. Vervolgens komt u in de bijkeuken, een praktische ruimte met witgoedaansluiting, een vaste kast en de luxe toiletruimte met wandcloset, urinoir en fontein. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin en de garage. De garage is ook volledig geïsoleerd en voor allerlei doeleinden te gebruiken. Hier treft u ook de opstelling van de Nefit combiketel. Vanuit de garage is ook de tuin direct toegankelijk. De begane grond is afgewerkt met een fraaie hardstenen tegelvloer voorzien van vloerverwarming, strak gestukadoorde wanden en plafonds.

Op de 1e verdieping is een royale overloop met separate toiletruimte met wandcloset en fontein, een wasruimte met wasmachine-aansluiting en voldoende ruimte om te drogen en te strijken. Ook is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer met aansluitend een eigen kleedkamer is 28 m² groot en vanuit deze kleedkamer is er rechtstreeks toegang tot de badkamer. De andere slaapkamers zijn 15 en 13 m² groot. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met strak gestukadoorde wanden en een pvc-vloer en deze etage is ook voorzien van vloerverwarming. De wasruimte is ook groot genoeg om als 4e slaapkamer op deze verdieping in gebruik te nemen. De luxe badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche met wandverwarming, dubbele wastafel en spiegel met spiegelverwarming.

Via een vast trap komt u op de 2e Verdieping: Hier treft u een royale open ruimte voorzien van 2 dakkapellen waardoor hier nog meerdere kamers te realiseren zijn indien gewenst. Ook hier is vloerverwarming en veel bergruimte.
In het gehele huis en buiten liggen nog diverse loze leidingen en ook een alarmsysteem en domotica ten behoeve van het regelen van de verlichting in huis is voorbereid. Verder is al rekening gehouden met een mogelijke overstap naar een gasloze woning in de toekomst.

De tuin is gelegen op het oosten en biedt door zijn formaat zowel zon als schaduw. Deze tuin is verzorgd aangelegd met een gazon en overdekt terras aan huis. Rondom is de tuin goed omsloten met een hekwerk en opgroeiende coniferen. Zowel links als rechts van de woning is de tuin achterom bereikbaar.

KORTOM DEZE LUXE GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN LEUKE TUIN LIGT OP EEN MOOIE LOCATIE IN EEN GEWILDE WOONWIJK EN IS WERKELIJK INSTAPKLAAR! IDEAAL VOOR MENSEN DIE GRAAG EEN NIEUWE EIGENTIJDSE WONING WILLEN MAAR GEEN ZIN HEBBEN OM ZELF HET NIEUWBOUWPROCES TE DOORLOPEN.

Vraagprijs € 559.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2017

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

957 m³

Woonoppervlakte

239 m²

Perceeloppervlakte

500 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

500 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's