Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 950.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Groot herenhuis verdeeld over vier verdiepingen met geweldig vrij uitzicht over het water!

Architectuur van KAAN Architecten, ontwerper van de nieuwe terminal op Luchthaven Schiphol.

Ligging:
Gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied geniet je van alle faciliteiten in een kindvriendelijke, rustige mooie buurt. Alles bevindt zich zeer nabij de woning: winkelcentrum Brazilië met een divers winkelaanbod, de traiteur, de meubelzaken op KNSM-eiland, het Lloyd Hotel, Club Panama, het gezellige Puerto Pata Negra, de biologische markt op woensdag, goede basisscholen, twee sportscholen, het IJ, SAIL, noem het maar op. Op loopafstand, bij de bekende rode voetgangersbrug, ligt een jachthaven.

Stadsdeel Zeeburg (Oost Watergraafsmeer) is zeer centraal gelegen, op fiets afstand van het Centrum en de Jordaan; ook bereikbaar met tram (7, 26) of bus (48, 22), of met bus 65 linea-recta van en naar de Zuid-As. Via de Piet Hein tunnel bent u in een mum van tijd op de ringweg A10 en op rijkswegen A1, A2, A4 en A9.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree. Je komt binnen in de hal beneden hier is ruimte voor jassen/schoenen en ook vind je hier de meterkast en stadsverwarming. De kamer beneden is zeer ruim en voorzien van grote ramen en mooi uitzicht. De kamer op de begane grond wordt momenteel gebruikt als atelier, maar zou ook zeer goed dienen als werkkamer, slaapkamer of wellicht als woonkamer. Achter deze kamer is een inpandige berging die toegang verleent tot de parkeergarage met een parkeerplek die bij de woning hoort.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is de grote maar vooral ook lichte woonkamer gelegen. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer die gelegen is op het zuiden en prachtig uitkijkt op de Panamakade. Erg rustgevend! Maar ook is er altijd iets te zien. Aan de achterzijde van de woning is de grote woonkeuken met lichtkoepel. Voorheen was dit gedeelte een loggia, maar de huidige eigenaren hebben ervoor gekozen de loggia bij de woonkeuken te betrekken. De lichtkoepel zorgt voor veel licht en kan tevens open. Verder is er ook een lichtkoepel in het midden van de woonkamer die bijdraagt aan de lichtzee.

Tweede verdieping:
Twee ruime slaapkamers, een grote badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche en verder is er op deze verdieping een wasruimte.

Derde verdieping:
Last but not least! Een slaapkamer met eigen douche en wastafel. En niet te vergeten geeft deze slaapkamer toegang tot het dakterras met prachtig uitzicht! Het terras is verhoogd zodat je wanneer je op het terras zit ook naar het water kunt kijken. Het dakterras is gelegen op het zuiden, heerlijk zonnig dus!

Oftewel een ruime, lichte maar vooral hele fijne woning met een centrale ligging in een fijne buurt.

Verkoper aan het woord:
"Vanaf de koop in 1998 hebben wij vol verwachting de bouw zien vorderen. Van jaar tot jaar zagen we het mooier worden. Vanaf eind 2000 wonen we in deze uiterst prettige buurt.

De winkelvoorziening is goed en dichtbij. Met het openbaar vervoer, vlak om de hoek, is het mogelijk om heel Amsterdam te bereiken. De uitval naar de grote wegen in perfect. De Piet Heintunnel loopt onder het water waar we over uitkijken.

Vooral het uitzicht, de prettige buren en de rust maken dat we met pijn in ons hart afscheid nemen van dit heerlijke huis."

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999
- Grote raampartijen en lichtkoepels
- Mooie lichtinval door het gehele huis
- Bijzondere woonkeuken met lichtkoepel (die open kan)
- Inpandige garage met één parkeerplaats
- Erfpacht is afgekocht t/m maart 2048
- Actieve VvE
- Stadsverwarming
- Servicekosten ca. 122,43 euro per maand
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ieder jaar is er een buurt BBQ. De buurkinderen zwemmen en varen de hele zomer met bootjes. Nu onze eigen kinderen uit huis zijn en in het buitenland wonen, wordt het tijd, gezien onze leeftijd, om dit grote huis te verlaten en kleiner te gaan wonen.”

 

aan het woord

“Ieder jaar is er een buurt BBQ. De buurkinderen zwemmen en varen de hele zomer met bootjes. Nu onze eigen kinderen uit huis zijn en in het buitenland wonen, wordt het tijd, gezien onze leeftijd, om dit grote huis te verlaten en kleiner te gaan wonen.”

 

aan het woord

“Ieder jaar is er een buurt BBQ. De buurkinderen zwemmen en varen de hele zomer met bootjes. Nu onze eigen kinderen uit huis zijn en in het buitenland wonen, wordt het tijd, gezien onze leeftijd, om dit grote huis te verlaten en kleiner te gaan wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

613 m³

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Tv kabel

Energie

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

14 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Prachtig uitzicht

 

Ligging aan het water

 

Goed bereikbaar

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's