Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NIEUWKOOP, Lindelaan 33

Uitgebouwde eengezinswoning met veel privacy in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk

• De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een extra grote leefruimte is ontstaan
• 3 slaapkamers en een ruime zolderkamer met dakkapel
• Sfeervol afgewerkte woonkamer met onder andere paneeldeuren met glas in lood en een authentiek stalraampje
• Gunstig gelegen in het Groene Hart, op korte loopafstand van de winkels en voorzieningen

Deze gezinswoning ligt in Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels en eetgelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plek om naartoe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken.

Begane grond
Entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toiletruimte en tot slot toegang tot de woonkamer. De woonkamer is opgesplitst in twee delen, de dichte keuken aan de voorzijde en het zitgedeelte aan de achterzijde. In het zitgedeelte kunt u hierdoor genieten van volop privacy! Vanuit het zitgedeelte bereikt u door middel van zowel open slaande deuren als een loopdeur de zonnige tuin.

Aan de voorzijde van de woning treft u de woonkeuken. Hier is een hoekkeuken gesitueerd met diverse inbouwapparatuur, denk hierbij aan een 5 pits kookplaat, afzuigkap/schouw, combi oven, vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie. Via een authentiek stalraampje heeft u wel zicht op de woonkamer. De woonkamer beschikt over een prachtige houten vloer en paneeldeuren met glas in lood.

De verzorgde tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier kunt genieten van de heerlijke middag- en avondzon. Achterin de tuin treft u een praktische berging van ca. 8 m2 met een afdak.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 10 en 5 m2. De badkamer is getegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een douchecabine, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
De voorzolder heeft dankzij de ingebouwde kasten veel opbergruimte. Verder bevinden zich hier een Veluxraam, de CV-opstelling en de wasmachineaansluiting. De zolderkamer beschikt over een dakkapel en is uitermate geschikt als 4de slaapkamer of bijvoorbeeld een werkkamer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze keurig afgewerkte woning? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

329 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Woonkeuken

 

Rustige buurt

 

Privacy in de woonkamer

 

Uitbouw

 

Centraal gelegen t.o.v. grote steden

 

Zorg. Huisarts e.d. op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's