Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 370.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke woning, gelegen aan de Hollandsche IJssel, aan de rand van de historische binnenstad van IJsselstein? Lees dan snel verder! 

Deze goed onderhouden drive-in woning is gesitueerd aan de kade van de Hollandsche IJssel, nabij de gezellige binnenstad van IJsselstein en stadspark “het Kloosterplantsoen”, in een kindvriendelijke woonomgeving.

Het leefgedeelte van deze woning bevindt zich op de eerste verdieping, hierdoor heb je op de begane grond de beschikking over een riante slaap-, werk- of tuinkamer met toegang tot de inpandige garage en prettige tuin op het zuidwesten.
Verder beschikt de woning over drie slaapkamers op de tweede verdieping en een badkamer, welke is voorzien van alle gemakken. 

Wist je dat de kamer op de begane grond uitstekend te gebruiken is als kantoor of praktijk aan huis?

Wonen nabij de binnenstad heeft naast alle gemakken natuurlijk ook zijn charmes. Wat dacht je van een avondje naar de film of het theater, even wat drinken bij een bar of gezellig een hapje eten buiten de deur? Het is allemaal op loopafstand mogelijk. 

Ook overige voorzieningen zoals het openbaar vervoer naar Utrecht (bus en tram), diverse winkels en uitvalswegen (A-2 en A-12) zijn goed bereikbaar. 

Interesse gewekt? Dan nemen we je graag mee door de woning;


Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in een verzorgde hal, voorzien van meterkast, garderobe nis, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Ook kan je vanuit de hal de ruime slaap/werkkamer van circa 19 m2, aan de achterzijde van de woning bereiken, voorzien van kastenwand met wasmachine aansluiting. 
De kamer is aangesloten op de zuidwestelijk gelegen achtertuin en inpandige garage. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer met V-groef. 

Eerste verdieping:
Via de trapopgang kom je in de L-vormige woonkamer; een lichte, ruime en zonnige kamer. De VT-wonen keuken, welke aan de voorzijde van de woning is, biedt uitzicht op de "Hollandsche IJssel" en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, koelkast en vriezer, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combi-/ovenmagnetron. De keuken en woonkamer zijn samen circa 37 m2 groot. Vanuit de woonkamer is middels een vaste trap de tuin tevens te bereiken. De gehele verdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer en recent geplaatste screens aan de achterzijde van de woning.


Tweede verdieping:
Op de bovenste verdieping vind je de overloop, een vaste kast voorzien van cv-opstelling, badkamer en toegang tot drie slaapkamers.  Deze verdieping is eveneens voorzien van een laminaatvloer met v-groef. 
De slaapkamers zijn circa 12,2, 8,4 en 6 m2 groot, waarvan slaapkamer twee is voorzien van een grote inbouwkast. Ook slaapkamer vier heeft een vaste kast.
De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchestang, wastafel en tweede toilet. 

Bijzonderheden: 
- Energielabel C;
- Alle wanden zijn gestuukt;
- De plafonds van de begane grond en eerste verdieping zijn glad gestuukt;
- Er is een rookkanaal aanwezig;
- De werk/tuinkamer op de begane grond biedt de mogelijkheid voor praktijk of kantoor aan huis;
- De gehele woning is goed onderhouden;
- De historische binnenstad van IJsselstein is nabij gelegen; 
- Speelpark op loopafstand;
- Kindvriendelijke woonomgeving. 

Kortom; Een fijne woning met voldoende slaapkamers in een prettige woonomgeving aan de "Hollandsche IJssel".

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen op een A-locatie, zo hebben wij het wonen aan de IJsselkade 25 altijd ervaren. Een gezellige buurt, rustig gelegen, maar binnen vijf minuten middenin het centrum, park, speeltuin of op de snelweg. In de lente/zomer passeren er dagelijks plezierjachten, wat zorgt voor een heus vakantiegevoel. Vele uurtjes hebben we doorgebracht in de zonnige tuin, waar je met een licht briesje van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk kunt vertoeven, van voorjaar tot najaar. Wij hebben het er fantastisch gehad!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

398 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Aan de Hollandsche IJssel

 

Nabij het ‘stadje’.

 

Gelegen aan het Kloosterplansoen

 

Ruime schuur/garage

 

Ruime werk/slaapkamer op begane grond met doorgang naar zonnige tuin.

 

Rustig gelegen, maar op loopafstand van bruisend stadje.

 

Unieke woning!

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: