Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een centrale plek in de populaire wijk Leesten staat deze uitgebouwde, goed onderhouden woning met vier slaapkamers en een achtertuin met achterom en dubbele berging. De keuken gaat jou veel kookplezier opleveren, de houten vloer beneden is een sfeermaker en boven is de badkamer met een heerlijk ligbad. De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk zodat je in je spaarzame vrije tijd leuke activiteiten kunt doen in de mooie regio waarin deze woning gelegen is.

In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer en er is voldoende openbare parkeergelegenheid. In de omgeving zijn twee winkelcentra met uitgebreid winkelaanbod, diverse basis- en middelbare scholen, buitenschoolse opvang, kinderopvang, sportverenigingen en de ligging ten opzichte van de binnenstad van Zutphen, het NS-station en het prachtige buitengebied maakt wonen in Leesten zeer aantrekkelijk. Een ideale plek om te wonen als je kinderen hebt; voor de jonge kinderen leuke speeltuintjes en voor oudere kinderen een leuke skatebaan. De wijk ligt aan de rand van Zutphen met meerdere mooie wandelpaden en veel mogelijkheden voor veelzijdige fiets- en skeelertochten.


Indeling:

Begane grond:
Kom binnen in deze leuke woning; een plek waar je jezelf snel thuis zal voelen. De hal is lekker ruim en geeft toegang tot de toiletruimte met fonteintje en onder de trap is een onmisbare bergruimte. De mooie houten vloer is ook in de woonkamer gelegd; het zorgt voor sfeer in deze leuke woning en past bij diverse interieurstijlen.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is er een ruime leefruimte ontstaan waar je meer dan voldoende plek hebt voor een zit- en een eethoek. Door de twee lichtkoepels en de brede schuifpui valt veel daglicht naar binnen; tegelijk ervaar je een gevoel van huiselijkheid en voel je jezelf direct thuis in deze royale leefruimte.

Aan de voorzijde is de halfopen keuken met een ruim vier meter brede wandopstelling met veel bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur: een stoer gasfornuis met afzuigkap en grote oven, een magnetron, vaatwasser en een koelkast. Aan de andere zijde van de keuken is een eetbar gemaakt en extra kastruimte; deze keuken is optimaal ingedeeld.

Als extraatje heeft deze woning een bijkeuken/berging, gerealiseerd in de uitbouw aan de achterzijde. In deze ruimte staat een keukenblok, heb je warm/koud water en een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en heeft een schuin dakvlak met een groot dakraam; de tweede en derde slaapkamer zijn prima kinder- of werkkamers. Alle kamers hebben net als de overloop een nette laminaatvloer/vloerbedekking en het schilderwerk is in lichte en flitsende kleuren uitgevoerd.

De gemoderniseerde badkamer is ingericht met een groot ligbad (met leuke mozaïektegels), tweede toilet en een wastafel met een grote spiegel en een bergmeubel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, een ruimte verdeeld in een overloop en een vierde slaapkamer met een dakraam aan de achterzijde. Ook aan bergruimte is gedacht; op de overloop zijn drie bergkasten, in de schuinte van het dak is praktische ruimte en er is bergruimte in de nok van de woning.

Exterieur:
De woning heeft een onderhoudsvriendelijke, leuk aangelegde voortuin met bestrating en lage beplanting. Tegen de voorgevel staat een bankje waar je kunt genieten van de middag- en avondzon.

De achtertuin is grotendeels bestraat en de boom zorgt door een leuke dynamiek in hoogte. Houten schuttingen, deels begroeid met hedera, zorgen voor privacy. De dubbele berging biedt lekker veel ruimte aan je fiets(en), gereedschap en de werkbank. Uiteraard is er een poort naar de achterom, ideaal als je met de fiets thuiskomt.

Bijzonderheden:
- Aangenaam wooncomfort dankzij dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- De uitbouw aan de achterzijde is in 2004 gerealiseerd;
- Complete keuken en badkamer;
- Dubbele berging in de achtertuin.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier bijna 20 jaar gewoond. Mijn beide zonen zijn hier geboren en voor kinderen is het een heerlijke plek. Ons huis was altijd vol vriendjes en in de ruime woonkamer hebben we heel wat kinderfeestjes mogen vieren. Ook hebben we regelmatig gezellige familie etentjes in ons huis georganiseerd door een aantal tafels achter elkaar te zetten. Door de grote keuken is dit ook prima te realiseren. Terwijl de één kookt kunnen anderen lekker aan de lange bar zitten en meehelpen met het snijden van de groenten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

398 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

grote keuken en bijkeuken, kinderrijke buurt, mooi gebied met bossen en weilanden

 

veel speeltuinen in de wijk

 

veel basisscholen en kinderopvang

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's