Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 258.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kopers opgelet. Dit is een van de weinige kansen om in de oude nieuwbouw van Heinkenszand een royale tweekapper te bemachtigen. Het unieke is niet alleen de ruime woning maar de extra pluspunten zijn: ligging aan een doodlopende straat (ofwel kindvriendelijk) en vanaf de woonkamer kijk je zo de polder in. Is dat niet geweldig? De woning is gelegen op 247m2 eigen grond en heeft voor de garage een ruime parkeerplaats en die is middels een sierhekwerk af te sluiten. Ga je mee naar binnen?

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staan we in de entree/hal met o.a. een meterkast, een bergkast en een deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal lopen we door naar de doorzon woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer met opgang naar de eerste verdieping heeft veel daglicht toetreding en is verder voorzien van o.a. een fraaie parketvloer, radiatoren en een Tv-/telefoonaansluiting. Aan de achterzijde is er een ruime eethoek met zicht op de omheinde achtertuin.

Keuken.
De keukenruimte met o.a. een radiator en tuindeur is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in een open verbinding met de woonkamer. Deze vanille kleurige hoekkeuken is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: o.a. een magnetron, oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer nemen we trapopgang naar de 1e verdieping. Recentelijk is de gehele verdieping voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Via de overloop bereiken we de badkamer en/of de drie aanwezig zijnde slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim van opzet en allen voorzien van een radiator. In twee van drie slaapkamers treffen we tevens een rolluik aan.

Badkamer.
Een in neutrale kleurstellingen geheel betegelde badkamer met o.a. een designradiator, een badmeubel (met enkele wastafel), een douchecabine en een ligbad die beiden voorzien zijn van een thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken bevloerde zolderverdieping met stahoogte. Op de ruime overloop kunnen we de witgoedapparaten plaatsen. Tevens treffen we er de Cv-opstelling aan. Vanaf de overloop bereiken we de 4e en tevens ruim opgezette slaapkamer aan.

Algemeen:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is er een goed onderhouden siertuin gelegen. De voortuin is middels een sierhekwerk omheint en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. In de middels een vrije achterom te bereiken achtertuin treffen we o.a. een ruim terras en een gazonpartij aan.

Garage:
Een uit steen opgetrokken garage met o.a. een betonvloer, kanteldeur, separate loopdeur en elektra.

Bijzonderheden:
• De woning is op diverse plaatsen voorzien van rolluiken.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vrij uitzicht”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1971

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

247 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's