Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 519.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze geschakelde semi-bungalow aan de Bittervoorn in Krommenie bevindt zich temidden van weelderig groen en ligt, heel riant, aan het water. Een van de mooiste plekjes van Willis dus. Met een heerlijk ruime perceel, waar de hele dag de zon schijnt maar toch voldoende beschutting te vinden is.

Als we het over de zeer riante woning zelf hebben, vallen we meteen met de deur in huis. Beneden is er een slaapkamer met eigen badkamer. 's Morgens hoef je alleen maar de deur naar het terras open te zwaaien en je kunt meteen de frisse lucht opsnuiven. Dat deze woning geschikt is voor elke levensfase mag hiermee duidelijk zijn. Boven zijn nog twee slaapkamers, een tweede badkamer en een separaat toilet.

Op de begane grond liggen praktische plavuizen. Door de vloerverwarming voelt dit heel comfortabel aan en zijn er geen radiatoren nodig. De L-vormige living is heerlijk licht en zonnig. Grote raamoppervlakken en dubbele openslaande deuren verbinden de woonkamer met de heerlijke achtertuin met aan de zijkant het vaarwater. Hier vind je het hele seizoen wel een zonnig of juist beschut plekje.
De halfopen keuken is in een hoek opgesteld. Het werkblad, met anderhalve gootsteen en eengreeps mengkraan, ligt onder een heerlijk breed raam. Apparatuur, als een vijfpits gaskookplaat, inclusief wokbrander en met afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser zijn ingebouwd.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Diepe trapkast. Toilet met fontein. Doorgang naar inpandige garage. Royale L-vormige woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het terras. Slaapkamer met openslaande deur en toegang tot de badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met spiegel en verlichting en tweede toilet.

Eerste verdieping: overloop. Berging met opstelling CV-installatie (2014). Tweede en derde slaapkamer. Tweede badkamer met douchecabine, wastafel en aansluitingen wasmachine en -droger. Separaat derde toilet.

Buitenruimte: weelderig begroeide, goed verzorgde tuin aan voor-, zij- en achterzijde. Verhoogd zonneterras aan de achterzijde. Elektrisch bedienbaar zonnescherm met zon- en windsensor. Terras aan de waterkant.

De Bittervoorn ligt aan de buitenrand van Willis, een populaire woonwijk in Krommenie. Doordat de verkeersstroom alleen bestemming heeft, is het hier nog rustig en veilig om te spelen. Sowieso is dit een heerlijke kinderwijk. Niet alleen liggen school en sport op korte afstand, er zijn hier heel veel vriendjes en vriendinnetjes om mee het vrije veld in te trekken. Zodra ze kunnen zwemmen, het gloednieuwe binnenzwembad ligt praktisch om de hoek van Willis, wordt hier volop genoten van alles wat de nabijgelegen natuur te bieden heeft.
Naast kindvriendelijk en verkeersveilig is dit ook een fijne wijk voor de volwassenen. Krommenie ligt heel centraal ten opzichte van het Rijkswegennet, zowel de A8 als de A9 bereik je binnen een paar autominuten. Het dorp is daarnaast ook uitgebreid voorzien in alle dagelijkse gezinsbenodigdheden. Diverse supermarkten, gezellige winkels en horeca maar ook (para-) medische praktijken vind je hier.

Deze bijzondere woning is een buitenkans voor wie luxe en comfortabel wil wonen. Op alle fronten is dat bij deze semi-bungalow ingevuld!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 136 m2;
- inhoud 477 m3;
- perceelgrootte 438 m2 eigen grond;
- met inpandige garage;
- slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- twee slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping;
- in 2018 buitenom geschilderd;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

477 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

438 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heerlijke zonnige ligging. Sloot naast het huis, dat zal ik wel missen

 

Alles dichtbij, winkels, sportmogelijkheden.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's