Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karel Gerardstraat 14 te Hengelo (O).

Perfect gelegen, aan de rand van Groot Driene in het natuurlijk groen, prima onderhouden geschakelde BUNGALOW met veel privacy, ruime living van maar liefst 53 m², vier slaapkamers en een inpandige garage.
Zoekt u rust, een vrij gelegen ruime kavel van 497 m² en veel ruimte in en om de woning? Dan is dit wat u zoekt!

Maak nu een afspraak met één van onze makelaars voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Indeling:
Entree/hal met meterkast, toilet, half open keuken met bijkeuken/berging, woonkamer, hal met vaste kastruimte, vier slaapkamers, badkamer en een inpandige garage.

De riante living meet een oppervlak van circa 53 m². In het midden van de kamer vinden we een schouw met daarin geplaatst een houthaard, ideaal voor de lange koude winteravonden. Via een grote glazen pui in de achterzijde heeft u een riant zicht op de achtergelegen tuin.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de half open keuken van circa 18 m², welke is voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken.

De drie ruime en lichte slaapkamers meten respectievelijk 14,5, 9,5, 7 en 6,5 m². De slaapkamers hebben allen zicht op de achtertuin en zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

De badkamer is via de hal gang toegankelijk en is in zijn geheel betegeld in een wit/blauwe kleurstelling. In de huidige staat heeft u de beschikking over douchegelegenheid (inloopdouche), wastafel, hangend toilet en een designradiator.

Tuin, oprit en garage:
De tuin is gesitueerd op het westen en verzorgd aangelegd met bestrating en borders met groen. U kunt volop genieten van de privacy.

De inpandige garage meet een oppervlak van circa 20 m² en is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Het achterste deel van de garage is een aantal jaar geleden al omgebouwd tot een slaapkamer van 8,5 m² met separatie douchevoorziening. Ideaal indien u regelmatig gasten of loges mag ontvangen in uw woning.

Parkeervoorzieningen en omgeving:
U heeft de mogelijkheid om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren. Daarnaast zijn er aan de voorgelegen straat voldoende openbare, gratis parkeermogelijkheden. De woning is gelegen aan de rand van de wijk ''Groot Driene''.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1973. De inhoud (incl. inpandige garage) bedraagt circa 645 m³ en de perceeloppervlakte 479 m². De woning is bijna geheel voorzien dubbele beglazing. De verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een heteluchtverwarmingsketel (Brink van het bouwjaar 1996/eigendom) en een gasboiler (bouwjaar 2013/huur/kosten maandelijks zijn € 12,67). De op- en afrit van de A1 is binnen handbereik en het winkelcentrum van Groot Driene is op een geringe afstand.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

645 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

479 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Gasboiler huur

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

479 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's