Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zulke fijne eengezinswoningen, als deze vijfkamerwoning aan De Busken in Assendelft, vind je niet vaak in dit gedeelte van het langgerekte Zaanse dorp. De Delftbuurt is van meet af aan al een gewilde woonplek, niet in de laatste plaats door de ruime opzet van de woningen én van de wijk. Voeg daarbij de kwaliteit van deze woning, die nog maar kort geleden stevig onder handen is genomen, en je hebt een buitenkans!

Zonder overdrijven stellen wij dat de recente woningverbetering goed geslaagd is. Er blijven bij een koopwoning altijd wel klussen over, maar deze woning kan zo betrokken worden.
Een kleine bloemlezing van de verbeteringen van de afgelopen vijf jaar.
De keuken is vernieuwd, daarmee samenhangend is de groepenkast van de elektra vervangen. Alle vloeren van de leefvertrekken hebben nieuw laminaat gekregen, de begane grondvloer is geïsoleerd. De spouwmuren zijn eveneens geïsoleerd. De badkamer is grondig aangepakt en verrijkt met een ultraluxe douchecabine.
Hier hebben de nieuwe bewoners de eerstkomende tijd geen omkijken naar!

De woonkamer heeft fijne grote raampartijen, met een openslaande deur naar de vijftien (15!) meter diepe achtertuin. Aan de achterzijde zwemmen de eendjes langs het perceel, gooi hier een kano (of boot) in het water en je peddelt zo het vrije veld in.
Door de beschutting en het ontbreken van directe achterburen zit je op het terras heerlijk vrij. De voorzijde, het uitzicht vanuit de keuken, is net zo beschut. De stenen berging en hoge haag zorgen voor privacy. De keuken is dan ook in een hoek opgesteld, met het werkblad onder het raam. De apparatuur, een vijfpits gaskookplaat met wasemkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer, zijn verborgen achter smaakvolle panelen met rvs handgrepen. De lamelradiator is, naast functioneel, een sieraad.
De vier slaapkamers, waarvan een met een eigen wastafel, zijn verdeeld over twee woonlagen. Daglichtinval stroomt vrijelijk door de woning, door de glazen bovenlichten en eerder geroemde raampartijen. Dat geldt ook voor de badkamer. Geïntegreerde verlichting en fraaie tegels geven een luxe uitstraling, de mate van comfort wordt verhoogd door de douchecabine, het wastafelmeubel en tweede toilet.

Indeling:
Begane grond: entree via voortuin met stenen berging, hal met trapopgang en meterkast. Toilet met fontein. Woonkamer met laminaatvloer en openslaande deur naar diepe, beschutte achtertuin, grenzend aan doorgaand vaarwater. Half open keuken in hoekopstelling, voorzien van vijfpits gaskookplaat met wasemkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers waarvan 1 met vaste wastafel. Geheel betegelde badkamer met tweede toilet, wastafelmeubel en extra luxe douchecabine met verlichting, geluidsboxen en jetstralen.
Tweede verdieping: overloop met dakraam. Opstelling CV-installatie, aansluitingen wasmachine en droger. 4e Slaapkamer met dakraam.

De Busken ligt in het centrum van de Delftbuurt, vlakbij verschillende basisscholen. Het spreekt voor zich dat deze wijk gebouwd is op kindvriendelijkheid en de daarmee gepaard gaande verkeersveiligheid. Brede stoepen en speelpleinen kenmerken de buurt.
De Dorpsstraat, het lange lint dat Assendelft ontsluit naar de omliggende steden, ligt op een paar minuten lopen. Hier zijn de verswinkels en speciaalzaken en ook de huisartsenpraktijk. Ook prettig om te weten.
Forenzen rijden met vijf minuten op de A8 richting Amsterdam. De A9 richting Haarlem en Schiphol kost ze 10 minuten. Openbaar vervoer is prima geregeld, het streekvervoer stopt om de hoek. Vanaf de Delftbuurt is het trouwens ook uitstekend te fietsen naar NS Krommenie-Assendelft. Fiets- en wandelliefhebbers komen hier ruimschoots aan hun trekken, het ritje naar pontje Buitenhuizen geeft in een kwartier tijd de complete historie van Assendelft weer. Het landelijke karakter wordt aan alle kanten, en wel letterlijk, benadrukt.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 105 m2;
- inhoud 364 m3;
- perceelgrootte 160 m2 eigen grond;
- diepe achtertuin, grenzend aan doorgaand vaarwater;
- kinderrijke buurt, vlakbij basisscholen;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 6 jaar lang genoten van De Busken 29, Assendelft maar nu is het tijd om onze andere droom te verwezenlijken, daardoor hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere jaar met de hele familie en vrienden heerlijk van kunnen genieten! Van een barbecue tot lekker na genieten van de dag, zittend rond het knisperend vuurtje bij schemering.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

364 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij kinder opvang

 

Dicht bij scholen

 

Leuk vaar water

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's