Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen nabij de sfeervolle en karakteristieke binnenstad van IJsselstein?

Op steenworp afstand van de historische binnenstad van IJsselstein is deze fraaie woning gelegen, in de IJsselsteinse woonwijk "Kasteelkwartier".

Sinds de zomer van 2018 is het Kasteelpark aangelegd. In het park is het in de zomer heerlijk toeven met een kleedje in het gras in het zonnetje of lekker in de schaduw van een boom.
In de winter zijn er volop winterse activiteiten!

Wonen nabij de binnenstad heeft naast alle gemakken natuurlijk ook zijn charmes. Wat dacht je van een avondje naar de film of het theater, even wat drinken bij een bar of gezellig een hapje eten buiten de deur?
Het is allemaal op loopafstand mogelijk. 

Ook overige voorzieningen zoals het openbaar vervoer naar Utrecht (bus en tram), diverse winkels en uitvalswegen (A-2 en A-12) zijn goed bereikbaar. 

Interesse gewekt? Dan nemen we je graag mee door de woning;

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en open keuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De moderne keuken is zeer netjes uitgevoerd en heeft een combimagnetron, oven, 5-pits gasfornuis, een vaatwasser en veel werkruimte.

De woning beschikt over een extra grote woonkamer, omdat deze is uitgebouwd. De woonkamer (exclusief de keuken) beschikt over een totale oppervlakte van circa 35 m2. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren geplaatst naar de achtertuin. De tuin is overzichtelijk en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin heeft een gezellige veranda en een ruime berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en een uitgebreide badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en voldoende lichtinval.

Tweede verdieping:
De zolder is te bereiken via een vaste trap. Voorzolder met cv-opstelling, wasmachine en droger aansluiting. De zolderkamer is voorzien van twee dakkapellen en is neutraal afgewerkt. In zowel de voorzolder als in zolderkamer ligt een keurige laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel E;
- Nabij de sfeervolle en gezellige binnenstad van IJsselstein gelegen;
- De woning beschikt over 3 slaapkamers;
- Voldoende parkeergelegenheid rondom de woning aanwezig.

Parkeren omgeving centrum:
• Tarief 1e bewonersvergunning: € 52,00 per jaar.
• Tarief 2e bewonersvergunning: € 78,05 per jaar.

Oplevering in overleg.

Kortom; kom gerust een keer kijken en maak kennis met de omgeving!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

102 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's