Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 365.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze karakteristieke woning is in 1954 gebouwd en gelegen in de gewilde populaire Sintenbuurt van stadsdeel Stratum. De woning is in 2010 op diverse fronten vernieuwd en is o.a. voorzien van een ruime lichte woonkamer, 4 slaapkamers en mogelijkheid voor 5e slaapkamer op de tweede verdieping. De royale tuin is gelegen rondom de woning en gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Voorzien van een geïsoleerd tuinhuis en een stenen berging. Alle voorzieningen zoals winkels, Sint Bonifaciuspark en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. Ook de ring van Eindhoven en de uitvalswegen zijn snel en makkelijk bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met originele tegelvloer en stucwerk wanden. Meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toilet (2018) met tegelvloer, gedeeltelijk voorzien van betonnen wandafwerking, hangcloset en fonteintje. Verdiepte kelderkast met opstelling cv-combiketel (Itho, bouwjaar 2010). Sfeervolle woonkamer met houten vloer, stucwerk wanden, inbouwkast, schouw met houtkachel, opslaande tuindeuren en twee ramen met doorkijk naar keuken. Gesloten keuken aan de achterzijde met tegelvloer, inbouwkast en deur naar achtertuin. Keukeninrichting in rechte opstelling met spoelbak, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine en oven.

1e VERDIEPING:
Overloop met parketvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Vernieuwde badkamer met tegelvloer, ligbad en wastafel in meubel. Slaapkamer 3 aan achterzijde met parketvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 4 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden.

2e VERDIEPING:
Voorzien van een vaste trap in 2010. De tweede verdiepingsvloer is geïsoleerd. Voorzolder met grenen vloer, dakraam en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 5/bergzolder met grenen vloer en dakraam. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het uitbreiden van het aantal slaapkamers.

ACHTERTUIN, TUINHUIS & BERGING:
Fraai aangelegde achtertuin en zijtuin gelegen op het zonnige zuidwesten met zonneluifel, terras, gazon, geheel omheind en voorzien van achterom. Tuinhuis voorzien van muurisolatie en elektra. Stenen berging voorzien van elektra. Door de speelse indeling van de tuin en de flinke zijtuin heeft men veel privacy en heel de dag de zon!

ALGEMEEN:
- Karakteristieke woning, gebouwd in 1954 en gelegen in de populaire Sintenbuurt, stadsdeel Stratum.
- Alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. Ook de ring van Eindhoven en de uitvalswegen zijn snel en makkelijk bereikbaar.
- Het toilet is in 2018 vernieuwd.
- In 2016 zijn de ramen en kozijnen aan de buitenzijde geschilderd en de buitenmuren i.v.m. het collectieve witschilder project.
- In 2010 op diverse fronten vernieuwd; voorzien van dubbel glas, nieuwe keuken en nieuwe badkamer, vaste trap naar 2e verdieping, stucwerk en elektra.
- De tweede verdiepingsvloer is geïsoleerd.
- Achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten.
- Geïsoleerd tuinhuis en stenen berging.
- Het perceel heeft een oppervlakte van 200 m².
- Woonoppervlakte: 101 m².
- Inhoud woning: 391 m³.
- Bouwjaar 1954.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1954

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

391 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

200 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

150 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's