Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij bieden met veel plezier de woning aan het Zevenblad 44 in De Meern bij jou aan! Een woning waar rust centraal staat!

De woning is gelegen in de woonwijk "Veldhuizen" aan een groenstrook, in een kindvriendelijke woonomgeving. Aan de voorzijde van de woning is namelijk een speelveld gelegen, waar kinderen veilig voor de deur kunnen spelen. We gaan snel verder.

Om de hoek is het "Veldhuizerpark" gelegen. Vanaf het dakterras op de tweede verdieping heb je uitzicht op het park. Dit park nodigt uit om lekker te wandelen en andere sportieve activiteiten te ondernemen. Verder kent de woning een uitstekende centrale ligging nabij "winkelcentrum Veldhuizen", scholen, kinderopvang, verschillende sportverenigingen (zwembad "Fletiomare", VV De Meern, Sportcentrum Oudenrijn, etc.), openbaar vervoer en uitvalswegen (A2 en A12).

Wanneer we ons in de woning bevinden, dan is het te merken dat de woning altijd met grote zorg is bewoond. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een eetkeuken, vier goede slaapkamers, en een dakterras. De achtertuin en het dakterras zijn gelegen op het zuiden. In de warme zomermaanden is het hier heerlijk genieten van de avondzon.

Ben jij net als ons erg enthousiast geworden? Laten we dan snel een afspraak inplannen!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, garderobe, hangend toilet met fontein, trapkast en toegang tot de woonkamer met de keuken.
Aan de voorzijde van de woning is de half open keukenruimte gesitueerd. In deze ruimte is plaats voor een eettafel. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koffiemachine(inbouw), koelkast en een vriezer. De woonkamer is circa 36m2 groot en voorzien van een wandmeubel met plaats voor een flatscreen en voorzien van een sfeerhaard. Via de schuifpui heb je toegang naar de diepe verzorgde achtertuin op het Zuiden met berging en achterom. Van 's ochtend vroeg tot laat in de avond kun je hier heerlijk genieten van de zon.

Eerste verdieping:
Overloop, aparte bergruimte, toegang tot drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een wastafel, ligbad(jacuzzi functie) met doucheruimte en tweede toilet.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich 1 slaapkamer met inbouwkast en uitzicht op het speelveld. De overige twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd.

Tweede verdieping:
Overloop met grote open bergruimte, waar de aansluiting voor de wasmachine/droger alsmede de CV-/M.V.- opstelling zich bevinden. Vanaf de overloop heb je toegang tot het dakterras en een vierde slaapkamer. Het dakterras is gelegen op het zuiden en vanaf het dakterras heb je uitzicht over de wijk en het "Veldhuizerpark".

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- De gehele achterzijde van de woning is voorzien van rolluiken;
- Kindvriendelijke woonomgeving nabij het "Veldhuizerpark";
- Aan de voorzijde van de woning is een speelveld gelegen;
- Diverse voorzieningen zoals uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer zijn nabij gelegen.

Kortom; Ben je op zoek naar een woning in een fijne woonomgeving voor jullie samen of het gezin, dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard!

Oplevering: in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben meer dan 10 jaar lang genoten van de Zevenblad 44, De Meern maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten met de mooie tv wand met ingebouwde haard! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de schuifpui ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's