Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 267.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze FRAAIE, COMPLEET AFGEWERKTE TUSSENWONING is gesitueerd op een leuke en kindvriendelijke locatie in de geliefde woonwijk Veenendaal-Oost. Met een moderne inbouwkeuken en badkamer, een lichte woonkamer, 4 slaapkamers, een grote bergruimte (waar eenvoudig een 5e slaapkamer van te maken is) en een onderhoudsvrije tuin staat deze woning garant voor veel woonplezier. Door de centrale ligging is enerzijds het winkelcentrum van Veenendaal snel bereikbaar, maar liggen anderzijds steden als Utrecht en Arnhem ook binnen handbereik door de gunstige verbinding van de nabijgelegen Rondweg-Oost ten opzichte van autosnelweg A12.

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2012 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- extra kastenblok in de keuken geplaatst met vriesladen (ca. 2012);
- badkamer gemoderniseerd (ca. 2016);
- 2e verdieping opnieuw ingedeeld en afgewerkt (ca. 2017);
- buitenschilderwerk opnieuw uitgevoerd (ca. 2017).

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, trapopgang en toiletruimte met wandcloset, fonteintje, witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Vanuit de entreehal is de tuingerichte woonkamer bereikbaar, die voorzien is van een praktische trapkast. Door de pui met dubbele ramen tot aan de grond én een deur naar de tuin is er in de woonkamer prettig veel lichtinval. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een complete inbouwkeuken in witte kleurstelling met een antraciet gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze nette keuken is uitgerust met een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat, schouwafzuigkap (RVS) en een extra kastenblok met vriesladen en veel kastruimte, waaronder twee grote ladeblokken.
De begane grond is voorzien van scan wandafwerking en een houtstructuur laminaatvloer met vloerverwarming en -koeling.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 praktisch ‘recht opgetrokken’ slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van een meubel met twee grote lades en dubbele wastafel, een wandmeubel, wandcloset, designradiator en inloopdouche met glazen scherm.
Deze verdieping is grotendeels voorzien van scan wandafwerking en een houtstructuur laminaatvloer met vloerverwarming en -koeling.

2e Verdieping
Voorzolder met opstelling van de mechanische ventilatie-unit, aansluitingen voor de wasmachine en droger en een toegangsluik naar de zolderberging (3e verdieping). De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Van de riante berging kan eenvoudig een grote 5e slaapkamer gemaakt worden.
Deze verdieping is voorzien van gladde, gesausde stucwerk wanden en een grijze houtstructuur vinylvloer.

3e Verdieping
Via een vlizotrap vanaf de voorzolder van de 2e verdieping is de riante zolderberging toegankelijk; een ideale bergruimte voor bijvoorbeeld koffers, kerstspullen of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft!

Tuin
De achtertuin is ca. 8,90 meter diep en gesitueerd op het oosten. Deze leuk aangelegde achtertuin is voorzien van gazon, plantenborders en een zonneterras, waar u de elektrische buitenzonwering kunt laten zakken als u op zonnige dagen meer schaduw wilt. Achterin de tuin bevindt zich de houten berging, die vanuit de tuin bereikbaar is en via een handige achterom. De voortuin is voorzien van bestrating, grind en wordt van de straat gescheiden door een beukenhaag. Een houten containeropbouw, in stijlvol zwart geschilderd, zorgt ervoor dat de containers aan het zicht onttrokken worden.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 114m2
Inhoud woning: ca. 405m3
Grondoppervlakte: 116m2
Bouwjaar: ca. 2010.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 32m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 8m2
Slaapkamer III: ca. 8m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 9m2
Berging: ca. 10m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
Deze leuke gezinswoning is gelegen op een schitterende woonlocatie in de geliefde nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost, met in de directe nabijheid van de woning voldoende openbare parkeervoorzieningen en in ruime mate kinderspeelgelegenheden voorhanden. In de nabije omgeving bevinden zich diverse basisscholen, kinderopvanglocaties, sportaccommodaties en een buurtsupermarkt. Met de fiets (maar uiteraard ook met de auto) bent u binnen mum van tijd in het gezellige centrum van Veenendaal, waar u een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden vindt. Via de nabijgelegen Rondweg-Oost zijn de autosnelwegen A12, A30 of A15 snel bereikbaar!

Kortom: voor deze leuke en mooi afgewerkte tussenwoning zoeken wij een nieuwe eigenaar. Maak dus snel die afspraak voor een bezichtiging en ervaar hoe heerlijk en centraal wonen het is op Faberhof 66!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

46 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heerlijk ruimtelijk huis

 

Fijne nieuwbouwwijk

 

Veel voorzieningen voor kinderen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's