Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

Anoniem

€ 274.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

* DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER VRIJWILLIGE INSCHRIJVING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 274.500,00 K.K.) * OP VRIJDAG 7 & ZATERDAG 8 DECEMBER KUNT U DEZE WONING VRIJBLIJVEND BEKIJKEN *

* Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. Gaat u snel naar www.langestraat15.nl *

Achter deze gevel gaat een ruimte schuil die u wellicht niet direct zou verwachten bij deze geschakelde woning met een leefprogramma op de begane grond. Wij heten u van harte welkom bij Langestraat 15 te Poortvliet. Deze netjes onderhouden woning (gelegen op 490m2 eigen grond) beschikt o.a. over een ruim opgezette woonkamer, een ruime woonkeuken (met diverse apparatuur), twee badkamers, vier slaapkamers en een achtertuin met veel privacy en een goede bezonning (ligging: zuid). In de directe omgeving van de woning zijn de diverse voorzieningen gelegen die het dorp Poortvliet u te bieden heeft.

Indeling:
U betreedt de woning via de entree/hal. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de woonkeuken, een van de (slaap)kamers en/of de lager gelegen (droge) kelder.

Woonkamer.
Een mooie ruimte waarin u tijdens de koude maanden uw plaats kunt nemen rond de schouwpartij met houtkachel. De woonkamer heeft verder radiatoren, een Tv-/internetaansluiting, een vaste kastenwand en biedt toegang tot de woonkeuken.

Woonkeuken.
In deze tuingerichte keukenruimte heeft u de beschikking over een dubbele keukenopstelling die voorzien is van een dubbele gaskookplaat & dito oven, een afzuigkap en een koel-vriescombinatie. De keuken is verder voorzien van een plavuizenvloer (met vloerverwarming) en tuindeuren.

Badkamer.
Deze badkamer is gesitueerd op de begane grond en is vanuit de keuken bereikbaar. In de badkamer treft u naast een badmeubel (met dubbele wastafel) tevens een toilet, een inloopdouche (massage) en een sauna aan. Vanuit de badkamer toegang tot de inpandige berging en/of de achtertuin.

(slaap)kamer.
Op de begane grond heeft u tevens de beschikking over een (slaap)kamer. Een kantoorruimte voor de een en een extra slaapkamer voor de ander.

Inpandige berging.
De berging is zowel vanuit binnen als buiten bereikbaar en dient als opslag voor o.a. de fietsen. In de berging treft u de meterkast en de Cv-ketel aan.

1e Verdieping:
Aankomend op de riante overloop heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Door de enorme ruimte die overloop heeft bestaat er de mogelijkheid tot het creëren van een of meerdere slaapkamers.

Slaapkamers.
De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een radiator, bergkast en wastafel. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een radiator en een bergkast.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie, designradiator, een wastafel, toilet en ligbad met douche.

2e Verdieping:
Vanuit een van de slaapkamers aan de achterzijde is er toegang tot een steekzolder.

Algemeen:
Aan de achterzijde van de woning is de zonnig gelegen achtertuin gesitueerd. Zit u liever niet in het zonnetje, nou geen probleem hoor dan neemt u toegang plaats onder de ruime aangebouwde veranda. De achtertuin is verder voorzien van een berging, een deels overdekt terras, een gazonpartij, bestrating en beplanting.

Bijzonderheden:
• De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (huur)
• De begane grond (tw. entree/hal, keuken en badkamer) is voorzien van vloerverwarming
• Aan de achterzijde van het perceel is er een gedeeltelijk vrij uitzicht

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Mensen verbazen zich bij binnenkomst vanwege de grote ruimte. Dit verwachten ze niet als ze voorbij het huis lopen”

 

Anoniem aan het woord

“Binnen 5 minuten lekker uitwaaien aan 1 vd kleine strandjes die het eiland heeft. Ideaal voor kinderen. Zwemmen, zonnebaden of héél populair: krabbetjes vangen”

 

Anoniem aan het woord

“Gezellig dorp. In de zomer is het net of je op vakantie bent. Vlakbij strandjes. De grote steden als Antwerpen en Rotterdam dankzij de A4 snel bereikbaar. Outlet Rosada op 20minuten afstand.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

aan het woord

“Mooi groot huis met een grote tuin. In de zomer genieten van de zonnige achtertuin en tot in de late avonduurtjes onder de veranda. In de winter gezellig in de ruime huiskamer met de haard aan. Heb je het nóg steeds koud, dan kun je relaxen en opwarmen in de infrarood sauna”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1906-1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

806 m³

Woonoppervlakte

225 m²

Perceeloppervlakte

490 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte in huis en tuin

 

Buurtsuper en slager om de hoek

 

Bekend om de beroemde woonboulevard Poortviet

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: Anoniem