Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Drilscholtenstraat 47 te Hengelo.

Uitzicht op het groen, op redelijke afstand van het centrum, een woonkeuken van 24 m2, een woonkamer van 32 m2, een tuin met privacy gelegen op het zuiden en dan ook nog eens niet alledaags! Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak om deze goed onderhouden "split-level-woning" met inpandige garage en een inhoud van 511 m3 te bezichtigen!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, stookruimte, berging in combinatie met garage. De inpandige garage van circa 19 m² is bereikbaar via een loopdeur en is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en een uitstortgootsteen. Via de garage is de kelderruimte van 19 m2 bereikbaar.

Eerste level: Woonkamer en terras.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een massieve parketvloer en schuifpui naar een op het zelfde level gelegen zonneterras van circa 15m2. Het terras ligt op het zuiden en de oppervlakte van de woonkamer is 32 m2.

Tweede level: Woonkeuken.

De woonkeuken van circa 24 m² beschikt over een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling met composiet blad met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits inductiekookplaat, RVS-afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en een enkele RVS spoelbak. Aan de voorzijde van de keuken heeft u toegang tot het balkon met uitzicht op het groen.

Derde level: Overloop en twee slaapkamers.
Overloop met twee slaapkamers.

Vierde level: Overloop met vaste kastruimte, slaapkamer en badkamer.
De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een douche met glazen wand, wastafel en hangtoilet.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1977. Warmwatervoorziening geschiedt door middel van een Nefit Hoog Rendement CV-combiketel van het bouwjaar 2012, die eveneens middels een koppeling met het Brink luchtverwarmingssysteem zorgt voor de centrale verwarming. Er zijn 10 zonnepanelen geplaatst om het geheel nog energiezuiniger te maken. De perceeloppervlakte bedraagt 254 m² en de woning heeft een inhoud van circa 511 m³. De woning is gelegen aan een rustige straat in een kinderrijke buurt en ligt op geringe afstand van diverse voorzieningen zoals het stadscentrum van Hengelo en winkelcentrum Hengelose Es.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ieder jaar is er een buurtdag met een speelmiddag voor de kinderen overdag en aansluitend een bbq. Het grote speelveld/ park voor de deur wordt door alle omwonenden ervaren als hun voortuin en wij hebben niet alleen gezellige buren maar ook goede buren. Wij roepen altijd dat ons huis het mooiste huis van Hengelo is maar onze knieen en heupen zijn het daar niet meer mee eens. Wij gaan dan ook met pijn in ons hart weg uit deze woning.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

511 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

254 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

191 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel gevoel van ruimte in het hele huis

 

Je maakt de seizoenen van heel dichtbij mee

 

Mooie lichtinval

 

Het is een rustige buurt maar wel levendig door o.a lagere school, huisarts, speelveld voor kinderen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's